ویژه برنامه‌های افطار تا سحر در موزه ملی ایران

به‌گزارش پایگاه خبری خبرآنی، لیلا خسروی مدیرکل امور موزه‌های وزارت میراث‌فرهنگی در همایش «به استقبال نوروز1404» گفت: در موزه‌های وابسته به وزارت میراث فرهنگی حدود 400 برنامه اجرا خواهد شد که در 10 استان، 10 برنامه ویژه از افطار تا سحر را برگزار می‌کنیم، در تهران موزه ملی ایران برای اجرای این برنامه اعلام آمادگی کرده است.

وی افزود: در همین رابطه با شهرداری تهران نیز همکاری داریم و موضوع بازدید از موزه‌ها، اجرای برنامه‌های فرهنگی و نیز برپایی سفره‌های ساده افطاری از محورهای همکاری این اداره‌کل با شهرداری تهران است.

سردار مهری فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی هم در این مراسم گفت: شعار امسال یگان حفاظت میراث‌فرهنگی «نوروز معنوی، مشارکت مردمی و حفاظت کارآمد» است و در همین رابطه جلسات هماهنگی با حضور فرماندهان یگان‌های حفاظت میراث‌فرهنگی برگزار شده است.

وی افزود: یگان حفاظت در سطح ستاد و استان آماده‌باش کامل دارند و برنامه‌های بسیار خوبی برای نوروز 1404 تدوین شده است.

سید مصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی نیز در این نشست گفت: جلسات ستاد در تمام استان‌ها تشکیل شده و برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

وی افزود: دستورالعمل‌های لازم در خصوص برگزاری برنامه‌های نوروز 1404 و همچنین برنامه‌های رمضان به استان‌ها ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

برنامه افطار ایران

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.