بازرسی‌های گسترده بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد: از تاریخ 11 تا 17 اسفند 1403، بازرسان بهداشت محیط به‌صورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، اماکن بین‌راهی، پایانه‌های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند. در این مدت، 305,721 مورد بازرسی و 176,804 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.

وی افزود: روزانه 2010 بازرس در قالب 1113 اکیپ نظارتی بر بهداشت محیط و مواد غذایی نظارت داشتند. در این بازه زمانی، 227,831 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 77,890 مورد از اماکن عمومی انجام شد. همچنین، 3651 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و 1006 واحد تعطیل شدند.

فرهادی ادامه داد: علاوه بر این، 2978 مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی مشکوک انجام شد و 276,243 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردید. بازرسان همچنین با تجهیزات پرتابل، 299,563 مورد سنجش بهداشتی را به اجرا درآوردند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از اجرای بازرسی‌های گسترده بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی 1404 خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.