کاشت 2782 نهال به یاد درگذشتگان جامعه پزشکی در سرخه‌حصار

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، همزمان با هفته درختکاری و در راستای گرامیداشت یاد و خاطره درگذشتگان جامعه پزشکی کشور 2782 نهال در بوستان جنگلی سرخه‌حصار کاشته شد.

در این مراسم که با حضور دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی، دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید محمد میرخانی، معاون اجتماعی و امور مجلس سازمان نظام پزشکی، اکبر رنجبرزاده، نماینده مجلس، آریان‌پور، نماینده ادوار مجلس و صاحب، مدیرکل سلامت شهرداری تهران برگزار شد، یاد و خاطره پزشکان و کادر درمانی کشور با کاشت نهال گرامی داشته شد.

مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این مراسم، اظهار کرد: تشکر می‌کنم از عزیزان سازمان نظام پزشکی که به این مهم توجه داشته و به ما کمک کردند تا در پیچ و خم زندگی یاد این عزیزان فرهیخته را به فراموشی نسپاریم.

وی افزود: از جامعه عزیز پزشکی نیز تشکر می‌کنم که همیشه در حال خدمت به مردم بوده‌اند و اگرچه تعدادی از آن‌ها امروز در حیات دنیا نیستند، اما یادشان و جایگاه والایشان در ذهن‌ها ماندگار است. افرادی که در بحران‌ها و سختی‌ها صادقانه به مردم خدمت داده‌اند.

معاون فرهنگی و دانشجویی بهداشت تصریح کرد: خانواده جامعه پزشکی از بهترین‌ افراد جامعه هستند و تلاش‌ و سختی بسیاری را تحمل کردند تا به این سطح از فرهیختگی برسند، این در حالی است که این عزیزان در بخش‌هایی از زندگی خود در سخت‌ترین و بدترین شرایط‌ از نظر وضعیت زندگی قرار داشته‌اند.

حبیبی با بیان اینکه این عزیزان بر گردن همه ما حق دارند، یادآور شد: باید قدردان عزیزانی باشیم که امروز خانواده‌ بزرگوار برخی از آنان در جمع ما حضور دارند اما خودشان از میان ما پر کشیده و رفته‌اند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بیان کرد: پزشکان در دوران دفاع مقدس، دوران تلخ کرونا، برخورد با بیماری‌های صعب‌العلاج و حضور در مناطق دور افتاده با از خود گذشتگی به جامعه زندگی می‌دهند و این زندگی‌بخشی، در برگزاری مراسم امروز با کاشت درخت و حرکت زیبای درختکاری برای من تداعی شد.

در این مراسم، همسر و برادران مرحوم دکتر مسعود داوودی و پدر مرحوم دکتر زهرا ملکی که در سال گذشته جان خود را از دست دادند، حضور داشتند و با کاشت نهال، یاد عزیزان خود را جاودانه کردند.

این طرح به یاد شادروانان جامعه پزشکی از سال 1400 تاکنون با شعار «با هر نهال، زمین را سبز و یادها را ماندگار کنیم» اجرایی شد و نهال‌های غرس‌ شده در بوستان سرخه‌حصار به عنوان نمادی از ایثار و تلاش‌های بی‌وقفه پزشکان و کادر درمان کشور معرفی شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.