ادامه درگیری‌ها میان نیروهای الجولانی و معترضان سوریه 

درگیری‌ها میان مردم معترض سوریه علیه سیاست‌های دولت جدید این کشور در قبال مردم با نیروهای وابسته به الجولانی ادامه دارد.

به گزارش خبرآنی، شبکه خبری صابرین نیوز گزارش کرد درگیری‌ها میان مردم سوریه و نیروهای وابسته به «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه در اطراف ساحل سوریه و لاذقیه ادامه دارد و معترضان بر مرکز لاذقیه و تعدادی از مناطق آن کنترل یافته‌اند.

این شبکه گزارش کرد پس از محاصره نیروهای الجولانی در یک کمین فشرده که بر اثر آن ده‌ها تن از نیروهای وابسته به الجولانی کشته و زخمی شدند، جاده طرطوس - حمص شاهد درگیری‌های شدیدی است و معترضان در حومه استان طرطوس علیه نیروهای الجولانی کمین کرده‌اند.

صابرین نیوز گزارش کرد نیروهای الجولانی ضمن حمله موشکی به شهر جبله، منازل شهروندان را در این شهر و اطراف طرطوس گلوله باران کردند. آنها تلاش دارند وارد منازل مردم شده و در آن مستقر شوند. در مقابل، معترضان سوریه از ملت این کشور خواستند علیه نیروهای تروریستی مورد حمایت ترکیه بسیج شوند و اسلحه به دست بگیرند.

اهالی معترض سوریه ضمن درگیری با نیروهای وابسته به الجولانی بر پل میعاد در سوریه کنترل یافته و گروهی از نیروهای وی را در مرکز فرهنگی در منطقه القرداحه سوریه محاصره کردند.

نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، الجولانی را مسؤول درگیری‌ها در ساحل سوریه دانسته و نسبت به قتل‌عام نیروی وابسته به وی علیه مردم سوریه هشدار دادند.

در همین حال عربستان، اعتراض مردم سوریه علیه نیروهای الجولانی تحت حمایت ترکیه را محکوم کرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.