نماینده حزب‌الله: دولت باید باقی‌مانده اراضی اشغالی را آزاد کند

یکی از نمایندگان حزب‌الله در پارلمان لبنان تاکید کرد که وظیفه دولت آزادسازی مابقی اراضی اشغالی لبنان و بازسازی بوده و نباید در این مورد وقت‌کشی شود و یا شرط سیاسی یا حاکمیتی تعیین شود.

به گزارش خبرآنی، «حسین الحاج حسن» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان اظهار کرد: شهادت رهبران ضایعه بزرگی است اما مسیر امت، ملت و مقاومت را متوقف نمی‌کند بلکه بر عکس تمامی جان‌فشانی‌هایی که کردیم باید ما را به ثابت‌قدم تشویق کند، اراده ما بر اندوهمان برتری خواهد یافت، ابعاد خسارات گسترده است اما اراده ما نیز بزرگ است و ما راه را ادامه خواهیم داد و هرگز متوقف نخواهیم شد.

الحاج حسن گفت: ما با جنگی روبه‌رو شدیم که می‌خواست هویت ما را از بین ببرد اما به لطف خدا توانستیم مقاومت کنیم و پیروز شویم و به دلیل زیرساخت‌های قوی تشکیلاتی، ائتلاف عمیق با جنبش امل، حمایت جامعه و به دلیل برادران شهیدی که تا لحظه آخر به جنگیدن ادامه دادند، دشمن نتوانست مقاومت و حزب‌الله را از بین ببرد.

این چهره حزب‌الله لبنان تاکید کرد: با وجود تفاوت گسترده با دشمن در حوزه تسلیحات، تعداد نیروها، فناوری و اطلاعات اما دشمن نتوانست به هدف خود برسد و بعد از مراسم تشییع به این واقعیت دردناک اشاره کرد.

این عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان افزود: در مراسم تشییع روز یکشنبه دوستداران مقاومت از طرفداران جنبش امل، حزب‌الله، حزب سوسیالیست عرب بعث، حزب ملی سوریه و بسیاری از لبنانی‌ها و گروه‌ها از شمال، عکار، صیدا، العرقوب، منطقه الخروب، بقاع غربی و مرکزی، بعلبک، جبل لبنان، بیروت و ضاحیه جنوبی برای تشییع سید حسن نصرالله، دبیرکل سابق حزب‌الله و مقاومت آمدند.

او تاکید کرد: یکشنبه گذشته طرفداران مقاومت ثابت کردند که چه از منظر تعداد، چه از نظر ساختاری و حضور منظم ادامه دارند و مهمتر اینکه ما در طول روزها، ماه‌ها و سال‌های آینده بر عهد خود خواهیم ماند چراکه ما با چالش‌ها و دشواری‌هایی در مسیر خود روبه‌رو هستیم و ماموریت‌هایی داریم که آن را عملی خواهیم کرد.

به گزارش سایت «النشرة»، الحاج حسن ادامه داد: محیط و مقاومت یکی شدند و فرقی میان آنها نیست، آنها می‌خواهند که این محیط از مقاومت دور شود و حزب‌الله و جنبش امل از یکدیگر فاصله بگیرند، آنها می‌خواهند درباره تمام آنچه انجام دادیم، تردید ایجاد کنند، ما به آنها می‌گوییم که ائتلاف میان ۲گانه ملی استوار و همیشگی است و محیطی که آنها را در بر گرفته، قدرتمند و راسخ است.

این مسوول حزب‌الله لبنان افزود: ۲۷ نوامبر گذشته سازوکاریی اجرایی برای قطعنامه ۱۷۰۱ اعلام شد و نبیه بری، رئیس پارلمان به نمایندگی از دولت لبنان مذاکرات را هدایت کرد و دولت در نشست خود با این توافق موافقت کرد و دولت آمریکا آن را تا ۱۸ فوریه گذشته تمدید کرد، از آن زمان دشمن هر روز این توافق را نقض می‌کند و افرادی شهید و زخمی شده و خانه‌ها و باغ‌ها ویران می‌شوند، و وزیر خارجه دشمن می‌گوید که آمریکایی‌ها به اسرائیل چراغ سبز نامحدودی دادند.

او در ادامه گفت: دولت لبنان با تمام مسوولان و نهادهایش به دنبال دفاع از حاکمیت ملی لبنان است و باید تمام تلاش خود را برای وادار کردن دشمن صهیونیستی به عقب‌نشینی به کار بگیرد، مسوولان لبنانی در این خصوص چه می‌کنید؟ پاسخ شما به وزیر خارجه دشمن و به آمریکا چیست؟

الحاج حسن ادامه داد: آنهایی که شبانه‌روز از حاکمیت دم‌ می‌زنند و با طرح ادعاهایی پوچ و غیرواقعی حمله‌ای را علیه ایران ‌آغاز کردند، آیا متوجه نیستید اسرائیل با کشتن جوانان لبنانی و تخریب خانه‌ها این حاکمیت را نقض می‌کند؟ آیا این مستلزم اتخاذ موضع، برگزاری نشست، تمدید یا صدور بیانیه‌ای از سوی شما نیست؟ تمام آنچه شاهد هستیم سکوت مطلق در برابر واقعیت‌های میدانی موجود پیش روی شما و تمام جهان در مقابل مداخله‌های آمریکا در لبنان است، شما هم‌پیمان و دوست آمریکا هستید و از این دوستی‌ها برای حمایت از حاکمیت لبنان استفاده کنید.

این عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در پایان گفت: وظیفه دولت آزادسازی مابقی اراضی اشغالی لبنان و بازسازی است، این موضوع نمی‌تواند معطل بماند و بیشتر طول بکشد و یا هر گونه پیوند به اصلاحات را تحمل کند، بازسازی‌ باید بدون هیچ شرط سیاسی یا حاکمیتی که بر حاکمیت لبنان تاثیر بگذارد، انجام شود و تنها شرط شفافیت در هزینه‌ها و سرعت و این است که پول به دست نیازمندانش برسد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.