بازگشت تولید اچ‌پی به آمریکا

مدیرعامل «اچ‌پی» (HP) اعلام کرد این شرکت فناوری در حال بررسی انتقال بخشی از تولید خود به آمریکا است.

به گزارش خبرآنی، همزمان با سیاست تهاجمی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که کشورهای سراسر جهان را به اعمال تعرفه‌ تهدید می‌کند و شرکت‌ها را برای سرمایه‌گذاری بیشتر در داخل آمریکا تحت فشار قرار می‌دهد، انریکه لورس، مدیرعامل شرکت «اچ‌پی»، گفت که این سازنده سخت‌افزار، در حال بررسی انتقال بخشی از تولید خود به آمریکا است.

لورس روز جمعه در مصاحبه‌ای با تلویزیون بلومبرگ گفت: تغییر تولید به آمریکا، یکی از سناریوهایی است که در حال بررسی آن هستیم. با این حال، وی تاکید کرد که این شرکت مستقر در پالو آلتوی کالیفرنیا، هیچ تصمیمی نگرفته است. مدیرعامل «اچ‌پی» همچنین به چالش‌هایی در بازسازی فعالیت در آمریکا اشاره کرد و گفت: مونتاژ، تنها کاری نیست که انجام می‌دهیم. برگرداندن اجزای مختلف و تامین‌کنندگان مختلف و ساخت آنها به اینجا، روند بسیار طولانی‌تری خواهد بود و بخشی از ارزیابی‌هایی است که انجام می‌دهیم.

به گفته لورس، از جمله مشوق‌های آشکار، صرفه‌جویی در پول با نزدیک‌تر کردن محصولات به جایی است که مشتریان شرکت هستند و این شرکت قادر به پاسخگویی سریع‌تر به تقاضای مشتری است. ساخت محصولات به صورت محلی مزایایی دارد و به همین دلیل است که ما از یک مدل بسیار متمرکز که چند سال پیش داشتیم، به یک مدل غیرمتمرکز تر حرکت کردیم.

بر اساس گزارش بلومبرگ، یک روز قبل، لورس در مصاحبه‌ای گفته بود که افزایش هزینه قطعات و تعرفه‌های آمریکا بر واردات از چین، بر سود تاثیر می‌گذارد. با این حال، زنجیره تامین متنوع، به «اچ‌پی» کمک می‌کند تا بیشتر تاثیرات را کاهش دهد. مدیرعامل «اچ‌پی» انتظار دارد تا پایان سال مالی، کمتر از ۱۰ درصد از کالاهای فروخته شده در آمریکای شمالی، از چین وارد شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.