عضو کمیسیون برنامه: استیضاح همتی معیشت مردم را بهبود نمی‌بخشد

بیت الله عبداللهی تاکید کرد: اگر استیضاح آقای همتی رای بیاورد، دوستان خواهند دید که معیشت کشور بهبود نخواهد یافت‌.

بیت الله عبداللهی، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرآنی درباره استیضاح وزیر اقتصاد گفت: مسبب مشکلات اقتصادی امروز کشور آقای همتی نیست. آقای پزشکیان نیز صراحتا به این موضوع اشاره کردند که تصمیمات اقتصادی در جلسه اقتصادی شورای سران گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: خیلی از تصمیمات اقتصادی نیز بر عهده بانک مرکزی است، اما چون طبق قانون نمیتوان رئیس بانک مرکزی را استیضاح کرد، مجلس به سراغ وزیر اقتصاد رفته است‌. استیضاح همتی یک کار سیاسی است. حتی یک سال هم از عمر دولت نگذشته است. مطمئن باشید اگر آقای رییس‌جمهور و وزیر اقتصاد به این نتیجه برسند که استعفای آنان وضعیت معیشت را بهبود خواهد بخشید، این کار را می‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: حتی اگر همتی هم برود نرخ دلار کاهش چندانی نخواهد داشت. ساختار اقتصاد ما باید اصلاح شود و روابط خارجی ما باید جان بگیرد. ما با اکثر بانک های خارجی نمی‌توانیم ارتباط بگیریم. البته بخشی از اقتصاد ما نیز سیاسی شده است. آدم لجبازی مانند ترامپ قیمت دلار را بالا برده است؛ بنابراین اگر خدای نکرده استیضاح آقای همتی رای بیاورد، دوستان خواهند دید که معیشت کشور بهبود نخواهد یافت‌.

وی در پایان یادآور شد: از سوی دیگر در این شرایط کشور و در شب عید استیضاح وزیر اقتصاد کار درستی نیست. درست است که استیضاح  حق نمایندگان است اما این کار یک قدم به عقب برگشتن است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.