تل‌آویو: تیم مذاکره‌کننده برای تمدید مرحله اول توافق آتش‌بس به قاهره می‌رود

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از تصمیم کابینه این رژیم برای اعزام هیاتی به مذاکرات در قاهره خبر داد.

به گزارش خبرآنی، «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز پنج‌شنبه اعلام کرد: هیات مذاکره‌کننده اسرائیلی برای بررسی راه‌های تمدید مرحله اول توافق به قاهره خواهد رفت.

روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» نیز نوشت: نتانیاهو دستورالعمل‌هایی را برای اعزام هیات مذاکره‌کننده به مذاکرات در قاهره صادر کرد و طبق این دستورات، هیات یاد شده عصر امروز به مصر خواهد رفت.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: تصمیم برای اعزام هیات مذاکره‌کننده به قاهره پس از نشست‌های نتانیاهو با سران دستگاه‌های امنیتی و وزرای کابینه‌اش اتخاذ شد.

برخی منابع نیز به نقل از نتانیاهو اعلام کردند: تا زمانی که تمامی اسرا را برگردانیم، بی‌وقفه به اقدامات خود ادامه خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.