دو سهمیه المپیک زمستانی برای اسکی‌بازان ایران

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، رقابت‌های اسکی صحرانوردی قهرمانی جهان از امروز به میزبانی نروژ و با حضور نمایندگان کشورمان آغاز شد.

در پایان مسابقات مقدماتی 7/5 کیلومتر بانوان سمانه بیرامی باهر در جایگاه یازدهم قرار گرفت و موفق شد سهمیه المپیک زمستانی 2026 را کسب کند.ساحل تیر چهل و دوم شد و فرنوش شمشکی و عاطفه صالحی نیز به ترتیب در رده های 49 و 50 قرار گرفتند.

همچنین در بخش مقدماتی 7/5 کیلومتر مردان، دانیال ساوه شمشکی در رده 33 قرار گرفت، مهدی تیر سی و ششم شد و سید احمدرضا صید و علیرضا مقدید به ترتیب در رده های 48 و 51 قرار گرفتند. هر چهار اسکی باز مرد کشورمان حائز شرایط کسب سهمیه المپیک شدند که یکی از آنها با صلاحدید فدراسیون به المپیک زمستانی 2026 میلان و کورتینا اعزام خواهد شد.

محمدتقی شمشکی سرمربیگری تیم ملی آقایان و آزاده کیاشمشکی مربیگری تیم ملی بانوان را در این رقابت‌ها بر عهده دارند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.