کوبارسی: حس فوق‌العاده‌ای بابت به ثمر رساندن اولین گلم دارم

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، پائو کوبارسی که در تساوی 4-4 شب گذشته (سه‌شنبه) بارسلونا مقابل اتلتیکومادرید در دور رفت از مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا گل دوم کاتالان‌ها را در دقیقه 21 به ثمر رساند و اولین گل دوران حرفه‌ای‌اش را به ثبت رساند، پس از این دیدار گفت: حس فوق‌العاده‌ای بابت به ثمر رساندن اولین گل دوران حرفه‌ای‌ام دارم. در صحنه گل دیدم که رافینیا توپ را به داخل محوطه جریمه اتلتیکو سانتر کرد  و من هم توپ را با ضربه سر وارد دروازه کردم. پس از گل هم لوگوی روی پیراهنم را بوسیدم، چون بارسلونا را بیشتر از هر چیزی دوست دارم.

وی افزود: ما بابت از دست رفتن پیروزی در این بازی ناراحت هستیم اما حالا باید به فکر بازی برگشت در ورزشگاه اتلتیکومادرید باشیم. ما هر کاری که بتوانیم برای خوشحال کردن هواداران‌مان خواهیم کرد. دو گل زودهنگامی هم که دریافت کردیم، به خاطر عدم تمرکزمان بود و این نباید اتفاق بیفتد.

کوبارسی 18 ساله این فصل در 39 بازی از رقابت‌های مختلف برای بارسا به میدان رفته و آمار یک گل‌زده و 3 پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

امارفا - آمارگیر رایگان سایت