تفاوت امکانات و شرایط تیم‌های پایه ایران و امارات

علیرضا محمدزاده مربی ایرانی شاغل در تیم زیر 12 ساله‌های شباب الاهلی امارات در گفت‌و‌گو با خبرآنی اظهار داشت: دروازه‌بان سابق صنعت نفت و شهرداری فومن بودم. آخرین سال هم در شهرداری فومن مصدوم شدم و بعد به مربیگری رو آوردم. مدرک مربیگری C آسیا را دارم و به امارات آمدم و الان چند سالی است که در این کشور در رده‌های پایه کار می‌کنم. در آکادمی استقلال و آندرانیک تیموریان در امارات کار کردم. پیشنهادی از سمت شباب الاهلی به دستم رسید و به این باشگاه آمدم و در تیم زیر 12 سال‌های این تیم مشغول هستم. واقعاً کار اینجا سخت است و آقای ایمان مبعلی هم سرمربی تیم زیر 15 ساله‌های باشگاه ماست و به خوبی می‌داند که کار در این کشور چقدر سخت است.

وی در مورد امکانات تیم‌های پایه در کشور امارات گفت: واقعاً تفاوت امکانات بین امارات و ایران از زمین تا آسمان است. حتی اهمیت دادن به تیم‌های پایه هم با ما فرق دارد. به عنوان مثال در ایران لباس تیم‌های پایه با بزرگسالان متفاوت است، اما در امارات همه چیز در تمام رده‌ها یکدست است. همان لباسی که تیم بزرگسالان شباب الاهلی مثلا سردار آزمون می‌پوشد، تیم‌های پایه این باشگاه هم استفاده می‌کنند. در رده پایه‌های امارات همه چیز روی نظم است و از همان کودکی به بچه‌ها یاد می‌دهند که نظم و انضباط، اردو، تغذیه و ... چیست. وقتی این شرایط را می‌بینم به حال بچه‌های ایران غبطه می‌خورم، چون از لحاظ استعداد یک دهم کشور ما در امارات وجود ندارد.

مربی دروازه‌بانان تیم زیر 12 ساله‌های شباب‌الاهلی گفت: امارات در 10 سال آینده می‌تواند قهرمان آسیا شود و به جام جهانی صعود کند. این کشور از بازیکنان خارجی در پایه‌ها استفاده می‌کند و بعداً از این بازیکنان در تیم ملی امارات استفاده خواهد کرد. این دیدگاهی است که در این کشور وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.