به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در امور نیروهای مسلح در نهمین جلسه هیاتامنای بهداری رزمی دفاع مقدس که صبح امروز (سهشنبه 7 اسفندماه) در ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساختهای بهداشت و سلامت در کشور گفت: باید تجربیات خود را به جبهه مقاومت منتقل کنیم و این مهم میتواند از طریق مراکز آموزشی و دانشگاهها انجام شود.
وی با اشاره به حوادث انفجار پیجرها در لبنان افزود: در جریان این انفجارها، هزاران نفر زخمی شدند و تعدادی از آنها به ایران منتقل شدند. این نشان میدهد که ما باید حمایت از بهداری رزمی را جدی بگیریم.
سردار صفوی خواستار تشکیل یک ستاد جهادی بهداشت و سلامت در سراسر کشور شد و اظهار کرد: ما امروز با مشکل بهداشت و کمبود امکانات درمانی در مناطق مختلف، بهویژه مناطق محروم، مواجه هستیم. از وزیر بهداشت درخواست دارم که ستادی را با محوریت دانشگاههای علوم پزشکی و همکاری ستاد بهداری نیروهای مسلح راهاندازی کند. همه دستگاهها، گروههای جهادی و امدادگران باید پای کار بیایند تا یک حرکت بزرگ در حوزه بهداشت و سلامت شکل بگیرد.
وی تأکید کرد: با روحیه جهادی میتوانیم کشور را در این شرایط حساس مدیریت کنیم. ایثار و ازخودگذشتگی همان چیزی است که امروز در حوزه بهداشت و درمان نیاز داریم.
گزارش رئیس جمعیت هلال احمر از حادثه لبنان
کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر نیز در این نشست با اشاره به حادثه پیجرها در لبنان، گزارشی از اقدامات پزشکی در این خصوص ارائه و اظهار کرد: حدود 3 هزار نفر در انفجار پیجرها مجروح شدند که 700 نفر از آنها شرایط وخیمی داشتند.
وی افزود: 500 مجروح بدحال به ایران منتقل شدند و بیش از 1,260 عمل جراحی برای آنها انجام شد. این در حالی بود که حتی ویزیت و جراحی یک ایرانی به تعویق نیفتاد و 85 درصد عملهای جراحی موفقیتآمیز بود.
نهادینهسازی آموزش معارف دفاع مقدس در دانشگاههای علوم پزشکی
جلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز در این نشست گزارشی از اقدامات صورتگرفته توسط این معاونت ارائه کرد و گفت: نهادینهسازی درس دو واحدی «آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس» ویژه دانشجویان گروه پزشکی دانشگاهها و فعالسازی سامانه اختصاصی درسنامه قابلدسترسی برای همه دانشگاهها در مرکز مطالعات وزارتخانه و بارگذاری تولیدات از جمله این اقدامات بود.
به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت، تهیه بسته پشتیبان برای ده فصل باقیمانده جلد اول و دوم درسنامه، تهیه محتوای فصل 21 درسنامه با عنوان «ستاد مصدومین و مجروحین جنگ»، آغاز تدوین جلد سوم درسنامه با ده سرفصل جدید با محتوای مقاومت و حوادث غیرمترقبه و تشکیل جلسات مشترک با معاونان و مسئولان ستادی و دانشگاهی جهت فعالسازی میز بهداری رزمی ستادی و دانشگاهی و میز دانشجویی بهداری رزمی از دیگر اقدامات این معاونت بوده است.
انتهای پیام/