رییس حزب دموکراتیک اسرائیل: تاخیر در آزادی اسرای فلسطینی نقض آشکار توافق است

رییس حزب دموکراتیک رژیم اشغالگر قدس، اقدام کابینه نتانیاهو در تعویق آزادی اسرای فلسطینی را نقض آشکار توافق دانست. 

به گزارش خبرآنی، «یاییر گولان» رئیس حزب دموکراتیک رژیم صهیونیستی گفت اگر نتانیاهو توافق آتش بس را به شکست بکشاند درهای جهنم باز خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اقدام رژیم اشغالگر در تعویق تحویل اسرای فلسطینی تصریح کرد: تاخیر در آزادی اسرای فلسطینی نقض آشکار توافق و شکست مرحله اول آن بود.

گولان اضافه کرد: هم اکنون هیچ مذاکره‌ای برای مرحله دوم وجود ندارد و سخنانی که در این خصوص مطرح می‌شود کاملاً دروغ بوده و اسرای اسرائیلی رها شده‌اند.

رییس حزب دموکراتیک رژیم صهیونیستی اضافه کرد هرگز به نتانیاهو اجازه نخواهیم داد که برای نجات خود جان اسرا را به خطر اندازد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.