پایان لیگ شنای باشگاه‌های کشور با قهرمانی نفت تهران

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی و به نقل از  روابط‌عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی؛ مرحله پایانی بیست و یکمین دوره لیگ شنا باشگاه‌های کشور با رقابت بیش از یکصد‌و‌پنجاه شناگر از 9 تیم قهرمان مشهد، نفت تهران، نفت و گاز امیدیه، اریس اصفهان، نور سمنان، کیان گلستان ، مقاومت کرمانشاه، شهید نوفلاح تهران و بتیس البرز در روزهای چهارم و پنجم اسفندماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد.

تیم‌های نفت تهران با 2507 امتیاز ، استخر نور سمنان با 2323 امتیاز و قهرمان مشهد با 2191 امتیاز به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند.

در مرحله پایانی بیست و یکمین دوره لیگ برتر شنا باشگاه‌های کشور، چهار رکورد شکسته شد:

دانیال جهانگیری از استخر نور سمنان در ماده 100 متر آزاد با رکورد 51 ثانیه و 49 صدم ثانیه در رده سنی 15-17 سال رکورد شکنی کرد.
رکورد قبلی در اختیار علی جبلی با زمان 51 ثانیه و 56 صدم ثانیه بود.

در ماده 4 در 100 متر مختلط رده سنی 15-17 ساز تیم نفت تهران متشکل از سینا ولی‌زاده، آراد مهدی‌زاده، یاشار سلیمانی و محمد قاسمی با زمان 3 دقیقه و 52 ثانیه و 24 صدم ثانیه رکورد شکنی کردند بطوریکه رکورد قبلی در اختیار نفت تهران در مرحله اول لیگ با زمان 3 دقیقه و 52 ثانیه و 37 صدم ثانیه بود.

در ماده 4 در 100 متر آزاد در رده سنی 15-17 سال، تیم استخر نور سمنان متشکل از دانیال جهانگیری، امیرحسین کرامت، کیان شریفیان و محمد پارسا صفایی با زمان 3 دقیقه و 32 ثانیه و 1 صدم ثانیه رکورد شکنی کرد.
رکورد قبلی با زمان 3 دقیقه و 32 ثانیه و 38 صدم ثانیه در اسفندماه 1395 رقم خورده بود.

در ماده 4 در 200 متر آزاد در رده سنی 15-17 سال، استخر نور سمنان متشکل از دانیال جهانگیری پارسا چراغی، مهراد محمدیان و کیان شرفیان با زمان 7 دقیقه، 57 ثانیه و 67 صدم ثانیه رکورد شکنی کردند.

رکورد قبلی این ماده در اختیار سرزمین موج‌های آبی مشهد با زمان ‌8 دقیقه و 41 صدم ثانیه بود که در بهمن 1401 رخ داد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.