به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، محمدرضا ظفرقندی صبح امروز یکشنبه، 5 اسفندماه در یکصد و دومین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی در سالن دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: هیات های بورد متشکل از عالم ترین افراد در طول سالهای متمادی به صورت مستقل، در حوزه ارزیابی و بهبود کیفیت آموزش پزشکی و تخصصی فعالیت دارند.
وزیر بهداشت شورای آموزش پزشکی و تخصصی را بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه آموزش و ارتقای علوم پزشکی دانست و گفت: در حوزه ارزیابی، استانداردسازی و کیفیت آموزش، مصوبات و اصلاحاتی در جلسات این شورا داشته ایم که امروز به این جایگاه رفیع در حوزه علوم پزشکی رسیده ایم.
وی ادامه داد: شان، منزلت و جایگاه هیات و اعضای بورد باید حفظ شود چراکه در ارزیابی علم، مهارت و رفتار و نگرش موثر هستند. رفتارها، آزمون ها و ارزیابی های هیات های بورد و همچنین اساتید دانشگاه ها بر رفتار تحصیلی و عملکردی دستیاران و دانشجویان، اثرگذار است و منجر به تغییر رفتار می شود.
وزیر بهداشت با اشاره به بدهی سنگین دانشگاه های علوم پزشکی در شروع کار دولت، گفت: بخش مهمی از این بدهی ها مربوط به مطالبات پرسنلی، دارو و تجهیزات پزشکی و پیمانکاران و اولویت ما نیز پرداخت این مطالبات به ویژه مطالبات کارکنان است البته در روزهای آینده بخشی از این مطالبات با پیگیری هایی که انجام شد، پرداخت می شود.
ظفرقندی با بیان اینکه به جز تعرفه خدمات، راهکارهای مختلفی برای افزایش استقبال به رشته های مختلف تخصصی و فوق تخصصی وجود دارد، افزود: مدل های مختلفی از جمله بورسیه و استریت برای رشته های تخصصی و فوق تخصصی وجود دارد که می تواند در جلسات شورای آموزش پزشکی و تخصصی طرح و تصویب شود.
به گفته وی در آزمون فوق تخصصی امسال، در رشته های داخلی به جز دو رشته و در رشته های جراحی، به جز یک رشته، استقبال مناسب نبود و به ظرفیت در نظر گرفته شده نرسید. مکانیسم هایی باید برای افزایش استقبال نسبت به رشته های مختلف بررسی شود گرچه برخی عوامل بیرونی، در اختیار وزارت بهداشت نیست.
انتهای پیام/