خبرآنی/خوزستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، با بیان اینکه دانش آموزان به عنوان سفیران انرژی خانه، مدرسه و جامعه معرفی میشوند، از آموزش و فرهنگسازی در بین دانشآموزان و آشنایی آنها با نحوه تولید و توزیع برق در سطح استان خبر داد.
علی خدری در گفت و گو با خبرآنی با اشاره به تفاهمنامه همکاری آموزش و پرورش و شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با هدف ارتقای سطح آگاهی دانشآموزان در زمینه مصرف بهینه انرژی و ترویج فرهنگ استفاده از انرژیهای پاک است، با بیان اینکه با آموزش دانشآموزان از سنین پایین، میتوانیم نسل آگاهی را تربیت کنیم تا آیندهای روشنتر را برای استان رقم بزنند، اظهار کرد: دورههای آموزشی مدیریت مصرف برق با حضور کارشناسان ایمنی و اتفاقات برق این شرکت و معلمان و دانشآموزان مدارس در سطح استان به صورت گسترده در حال انجام است.
وی ادامه داد: در این دورهها دانشآموزان با مفاهیم برق و الکتریسیته، نحوه تولید برق، ساعات اوج و کم باری مصرف، چگونگی انتقال و توزیع برق به مصرفکننده، میزان مصرف لوازم الکتریکی، انواع انرژیهای تجدیدپذیر و روشهای صرفهجویی مصرف برق در وسایل الکتریکی و راهکارهای کاهش مصرف برق در منازل به زبانی ساده و شیوا تشریح میشود.
خدری بر لزوم انتقال فرهنگ مصرف بهینه به دانشآموزان تاکید کرد و گفت: دانشآموزان سفیران مصرف بهینه برق در خانواده هستند که میتوانند این فرهنگ را به سایر اعضا نیز منتقل کنند.
وی با بیان اینکه ورود آموزشوپرورش برای نهادینهکردن فرهنگ مصرف بهینه برق ضروری است، گفت: دانشآموزان نقش موثری در این زمینه دارند و با توجه به این امر، ضرورت برنامهریزی دقیق در زمینه مدیریت مصرف بهویژه در بخشهایی که منجر به فرهنگسازی بیشتر این مهم در جامعه میشود، افزایش مییابد.
رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان یادآور شد: این شرکت نیز در راستای نهادینهکردن فرهنگ مدیریت مصرف، برنامههایی را در دستور کار قرار داده که با همکاری آموزشوپرورش شهرستان در سطح مدارس اجرایی میشود.
آموزش فرهنگ مدیریت مصرف انرژی در مدارس شوشتر
در همین خصوص سید حمید پیش نماز، مدیریت توزیع برق شوشتر نیز در گفت و گو با خبرآنی از آموزش فرهنگ مدیریت مصرف انرژی در مدارس شهرستان شوشتر طی روزهای گذشته خبر داد و گفت: آموزش فرهنگ مدیریت مصرف در مدارس به صورت گفت و گو با دانشآموزان و اولیای مدرسه انجام و موضوعاتی همچون کاهش تولید انرژی و سختیهای تولید آن در ماههای سرد و گرم سال، تاکید بر اهمیت صرفهجویی و کاهش مصرف انرژی برق برای تامین برق پایدار برای همه نقاط کشور، برگزاری مسابقه و طرح سوال به صورت عملی، فرهنگسازی مدیریت مصرف انرژی از جمله خاموش کردن چراغهای اضافی، کنار زدن پردهها و استفاده از نور طبیعی، استفاده نکردن از هیتر برقی برای گرمایش مدرسه و خانه، استفاده از لوازم کممصرف و لامپهای کم مصرف و ال ای دی در مدرسه و خانه، خاموش کردن وسایل سرمایشی و چراغ هنگام خروج از خانه برای دانشآموزان و معلمان مدارس تببین شد. همچنین در خصوص پویش دو درجه کمتر با پخش کلیپ آموزشی، اطلاعرسانی شد.
وی افزود: تحقیقات نشان داده که بهترین زمان برای یادگیری و تاثیرپذیری، زمان کودکی است و مدارس از بهترین بسترها برای آموزش هستند. بنابراین امیدواریم که با ادامه چنین اقداماتی در سطحی گستردهتر، بر الگوهای مصرف انرژی در شهرستان، تاثیری ماندگار گذاشته شود.
مدیریت توزیع نیروی برق شوشتر گفت: در پایان این برنامهها دانشآموزان به عنوان سفیران انرژی خانه، مدرسه و جامعه معرفی شدند که این فرهنگسازی با هدف تشویق دانشآموزان به رعایت مدیریت مصرف انرژی در مدارس شهرستان ادامهدار خواهد بود.
انتهای پیام