به گزارش خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، بررسی لایحه نظام جامع باشگاه داری در جمهوری اسلامی ایران در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد.
وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با 208 رأی موافق، 5 مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 214 نماینده حاضر در جلسه علنی، با لایحه مذکور موافقت کردند.
بنابراین گزارش، احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درباره این لایحه گفت: در لایحه مذکور گام بلندی برای حمایت از ورزش کشور و فعالان بخش خصوصی و تعاونیها در این عرصه برداشته شده است.
وی اظهار کرد: امروزه مشکلات اقتصادی مسئله مهمی برای جامعه محسوب میشود ولی باید بپذیریم که ورزش صرفاً مربوط به نشاط عمومی جامعه نمیشود بلکه یکی از ارکان سلامت کشور به شمار میرود.
راستینه افزود: امروزه اقتصاد ورزش در جهان مورد توجه کشورهای توسعه یافته قرار گرفته است به عنوان مثال برخی از باشگاهها در اقتصاد کشورها نقش مهمی دارند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: در دولت شهید رئیسی این لایحه به مجلس آمد و توسط کمیسیون بررسی و اقدامات خوبی صورت گرفت. هرچند با تغییر دولت مجدداً این لایحه باید به مجلس ارسال میشد که خوشبختانه دولت آقای پزشکیان با درک اهمیت موضوع این مهم را انجام داد.
وی اظهار کرد: ایجاد هماهنگی و شفافیت در وظایف وزارت ورزش فدراسیونها و باشگاهها یکی از محورهای مهم لایحه مذکور است. در این لایحه مسئولیتهای متعددی برای باشگاه در رابطه با توسعه ورزش بانوان پیش بینی شده است.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی افزود: بیش از 33 هزار باشگاه در کشور وجود دارد اما ساختار درستی که نظام مند باشد و به حوزه استعدادیابی و غیره بپردازد، وجود ندارد.
وی تصریح کرد: تعیین اتحادیههای باشگاههای ورزشی یکی دیگر از موضوعات مهمی است که در این لایحه به آن توجه شده است. بیش از 33 هزار باشگاه ورزشی در کشور وجود دارد اما هیچ صنفی برای حمایت از حقوق آنها وجود ندارد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رشد ورزشهای پایه مدال آور، سنتی، بومی، محلی و بانوان، تعیین وظایف برای باشگاهها، افزایش دسترسی به خدمات رایگان و غیره از جمله مولفههای پیش بینی شده برای لایحه مذکور است.
وی بیان کرد: تمرکز بر ورزش حرفهای، رفع فساد، ایجاد شفافیت و ارزیابی، توجه ورزش همگانی و تقویت هیاتهای ورزشی و فدراسیونها از محورهای مورد توجه در این لایحه است.
انتهایپیام/