به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار سید ابوالفضل موسوی پور اظهار کرد: با توجه به ریزش نزولات آسمانی، بارش زیبای برف و باران در شهر تهران، بخصوص در مناطق شمالی شهر، خواهشمند است؛ در صورت نداشتن کار ضروری از منزل خارج نشوید و اگر به هر دلیلی مجبور به تردد در معابر لغزنده هستید با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی حرکت کنید.
وی افزود: با توجه به اینکه سازمان هواشناسی از ادامه دار بودن بارش نزولات آسمانی و شرایط جوی ناپایدار خبر داده است؛ لطفا از سفرهای غیر ضروری خودداری کرده و در صورت نیاز با اطمینان از ایمن بودن خودرو (سالم بودن تجهیزات)، بررسی وضعیت مناسب بودن لاستیک ها، گرمایش وسرمایش، روشنایی چراغ های خودرو و برف پاک کن ها، همینطور رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه در سطح معابر پایتخت تردد کنند.
سردار موسوی پور در خصوص رانندگی در روزهای برفی گفت: با توجه به اینکه در اکثر معابر پایتخت، شاهد بارش برف و کاهش دید کافی برای رانندگان هستیم و این مسئله با لغزندگی معابر همراه است توصیه می شود: رانندگان به منظور حفظ ایمنی بیشتر عابرین پیاده، در چنین شرایطی حتما با چراغ روشن تردد کنند.
رئیس پلیس راهور تهران گفت: در معابر شمالی، وضعیت بارش نزولات آسمانی چند برابر است؛ لذا خواهشمندیم؛ همشهریان محترم با تمرکز و دقت، رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه، تردد نمایند و از توقف در معابر، که می تواند عامل وقوع حوادث باشد جدا خودداری کنند.
سردار موسوی پور در انتها به موتورسواران تاکید کرد: راکبین موتور سیکلت حتی الامکان از تردد در مناطق شمالی و شمال شرقی پایتخت خودداری نمایند؛ زیرا احتمال وقوع تصادف، واژگونی و سر خوردن بسیار بالاست.
انتهای پیام/