لاپید: کابینه تل‌آویو باید به سمت مرحله دوم توافق برود

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت کابینه این رژیم باید به سمت مرحله دوم توافق آتش‌بس پیش برود.

به گزارش خبرآنی، «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی گفت: کابینه باید زندگی را به جای درد انتخاب کند و به سمت مرحله دوم توافق آتش‌بس و تبادل اسرا پیش برود.

پیشتر همچنین «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی گفت: ما پایبند هستیم تا برای آزادی اسرا تمام کاری را که می‌توانیم و با تمام ابزارها و روش‌ها انجام دهیم.

وی افزود: تکمیل معامله تبادل اسرا یک عمل اخلاقی است و باید تمام اسرا را بازگردانیم.

گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز ۶ اسیر صهیونیست دیگر را آزاد کرد.

امروز هفتمین مرحله تبادل اسرا میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی با حضور پرشمار رزمندگان مقاومت و اهالی غزه برگزار شد.

توافق آتش‌بس در نوار غزه ظهر یکشنبه ۳۰ دی‌ ماه و در چهارصد و هفتاد و یکمین روز جنگ اجرایی شد.

آتش‌بس جدید میان رژیم صهیونیستی و حماس، که تحت نظارت مصر، قطر و آمریکا به توافق رسیده، قرار است به مدت ۶ هفته در مرحله نخست اجرایی شود و در صورت پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهدات خود وارد مرحله دوم و سوم شود. این توافق در ابتدا به گونه‌ای طراحی شده که اسرای هر ۲ طرف آزاد شوند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.