کریمی: حساب ملوان با شمس آذر تسویه شد

سعید کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، در مورد پیروزی ملوان مقابل شمس آذر قزوین در هفته بیستم لیگ برتر، اظهار داشت: این بازی خیلی سخت بود. به دلیل وزش باد بازی در ورزشگاه سردار آزادگان خیلی سخت است، اما این بازی خیلی خوب بود.

وی در ادامه افزود: ما در شروع بازی خوب بودیم و به این روند ادامه دادیم تا به گل برسیم. بعد از به ثمر رساندن گل کمی با احتیاط‌تر در زمین ظاهر شدیم و از گل‌مان محافظت کردیم.

مدافع تیم فوتبال ملوان درباره حساسیت به وجود آمده در دیدارهای شمس آذر - ملوان، تأکید کرد: داستان از سال قبل شروع شد. آن زمان من عضو شمس آذر بودم و تیم‌مان در هر دو دیدار رفت و برگشت ملوان را شکست داد، اما امسال با انگیزه‌ای که بازیکنان ملوان داشتند، توانستیم رفت و برگشت برنده باشیم و حساب‌مان را با این تیم تسویه کردیم.

کریمی راجع به روند ملوان، گفت: ما در جام حذفی به برد رسیدیم و این پیروزی در لیگ برتر ادامه پیدا کرد. ما قصد داریم دوباره به ارتقا جایگاه‌مان ادامه دهیم. ما می‌دانیم هواداران ملوان انتظار برد دارند و خواستیم آنها را خوشحال کنیم تا حال‌شان خوب باشد. هواداران ملوان با برد این تیم یک هفته خوشحال می‌شوند. آنها برای حمایت از ما از انزلی به قزوین آمدند و واقعاً ما حس بازی بیرون از خانه را نداشتیم.

وی در مورد حال و هوای رختکن ملوان بعد از پیروزی مقابل شمس آذر گفت: بعد از پیروزی و بازگشت به روند برد در لیگ برتر، طبیعتاً شاد بودیم و آهنگ محلی هم پخش شد. در کل فضای روحی و روانی خوبی بعد از پیروزی دیروز در رختکن حاکم بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

کریمی ملوان تسویه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.