منظور: روند تورم در ماه های بعد تشدید خواهد شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، داود منظور رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه با اشاره به آمار تورم بهمن ماه در صفحه شخصی اش نوشت: دومینوی تورم در بهمن ماه شکل آغاز شده است. همانطور که هشدار داده شده بود به تدریج اثرات ناشی از افزایش نرخ ارز در سبد کالای مصرف کننده تخلیه می شود.

وی نوشت: قرار بود سیاست های  ارزی به حذف رانت ارز منجر شود ولی این سیاست ها رفاه مصرف کننده را نشانه رفته است. در ماه های بعد این روند تشدید خواهد شد.

لازم به ذکر است براساس گزارش مرکز آمار شاخص قیمت مصرف‌کننده در بهمن ماه به عدد 305.5 رسید و نسبت به ماه قبل 4.1 درصد افزایش یافت که بیشترین افزایش از اسفند 1401 است. همچنین تورم نقطه به نقطه برای اولین بار در 12 ماه اخیر به بیش از35 درصد رسید و قیمت‌ها از شروع سال 32.7 درصد افزایش داشته است.

داود منظور ,

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

منظور تشدید خواهد

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.