وضعیت قرمز هواشناسی در3استان شمالی/پرهیز از صعود به ارتفاعات

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، مجتبی خالدی، سخنگوی جمعیت هلال احمر اظهار کرد: با توجه به هشدار سازمان هواشناسی کشور مبنی بر ورود سامانه بارشی شدید و احتمال وقوع سیلاب، برف و کولاک، مه گرفتگی و کاهش شدید دما از عصر روز شنبه 4 اسفند تا روز دوشنبه ششم اسفندماه در سه استان‌ اردبیل، گیلان و مازندران، از همه مردم عزیز درخواست می‌کنیم که برای حفظ سلامت خود نکات ایمنی را رعایت کنند.

وی افزود: از توقف در کنار رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد سیلاب جداً خودداری شود.

خالدی تصریح کرد: از صعود به ارتفاعات و انجام فعالیت‌های کوهنوردی در این شرایط خودداری کنید. همچنین در صورت وزش باد شدید، اشیای سبک و خطرناک را از بالکن و پشت‌بام‌ها جمع‌آوری کنید.

سخنگوی هلال در پایان گفت: همه پایگاههای امدادی اردبیل، گیلان و مازندران در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند و در سایر استان ها نیز آمادگی لازم برای پاسخگویی به سوانح وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.