تیم‌های میکس ریکرو و کامپوند کشورمان چهارم شدند

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، مرحله حذفی مسابقات کاپ آسیایی تایلند برگزار شد و کمانداران کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.

تیم میکس ریکرو ایران با ترکیب مبینا فلاح و محمدحسین گلشنی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف تیم هنگ‌کنگ رفت و با نتیجه 5 بر 4 به برتری رسید‌. تیم ایران در یک چهارم نهایی با نتیجه 5 بر یک از سد ژاپن گذشت و به نیمه نهایی راه یافت. تیم ایران در نیمه نهایی به مصاف تیم چین رفت و با نتیجه 5 بر یک شکست خورد و راهی دیدار رده‌بندی شد. تیم ایران در دیدار رده‌بندی به مصاف تیم مالزی رفت و با نتیجه 6 بر صفر شکست خورد و چهارم شد.

تیم میکس کامپوند ایران با ترکیب آرمین پاکزاد و بیتا عاشق‌زاده در دور نخست به مصاف تیم هنگ‌کنگ رفت و با نتیجه 156 بر 144 به پیروزی رسید و راهی یک چهارم نهایی شد. تیم ایران در یک چهارم نهایی به مصاف تیم هند رفت و پس از تساوی 155-155 در تیر طلایی موفق به شکست این تیم شد. تیم ایران در دیدار نیمه نهایی به مصاف تیم مالزی رفت و با نتیجه 156 بر 154 شکست خورد و راهی دیدار رده‌بندی شد. تیم ایران در دیدار رده‌بندی به مصاف تیم کره جنوبی رفت و با نتیجه 156 بر 155 شکست خورد و چهارم شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.