نیاز به 1000همت بودجه برای عملیاتی شدن سند امنیت غذایی

پیمان فلسفی نایب  رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، گفت: در جلسه اخیر کمیسیون کشاورزی بخش دوم بودجه (جداول) سال 1404 در بخش کشاورزی بررسی شد.

وی ضمن انتقاد از بودجه تخصیص یافته، اظهار داشت: متأسفانه، با وجود مصوبات مناسب در تبصره‌های بخش اول بودجه، در بخش دوم و ارائه جداول بودجه‌ای توسط دولت، کمبودهای جدی مشاهده می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بیان کرد: برای عملیاتی کردن سند دانش‌بنیان امنیت غذایی، بخش کشاورزی به حدود هزار همت نیاز دارد. در حالی که ارائه جداول بودجه این بخش ضعیف بوده و به نظر می‌رسد تنها یک چهارم این رقم در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است.

فلسفی اظهار کرد: متاسفانه باید گفت که تنها 2.5 درصد از سهم عمومی بودجه دولت به بخش کشاورزی اختصاص داده شده که این میزان به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای بخش کشاورزی نیست و کاملاً با اهداف و سیات‌های کلان در راستای تقویت و اولویت بخشیدن به کشاورزی در تضاد است. با این بودجه نمی‌توان انقلاب کشاورزی را محقق کرد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.