سهم زنان در لایه های بالایی مدیریت زیاد نیست

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ‌پایگاه خبری خبرآنی، رویداد رویای شریف با حضور، سخنگوی دولت، مسئولان شریف و جمعی از مسئولان معاونت علمی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

مهاجرانی، سخنگوی دولت در این نشست طی سخنانی با اشاره به اینکه اشتباه ما از اینجا شروع شد که فکر کردیم باید علم و‌ثروت را از هم جدا کنیم، گفت:  تفکیک بین این دو مقوله اشتباه راهبردی بود. در دین اسلام بر کسب ثروت حلال و  علم به همان نسبت تاکید شده است. کسب ثروت یکی از موضوعات اساسی زندگی است و چه خوب که این ثروت را بتوان از راه علم کسب کرد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه حدود 50 تا 60 درصد از دانشجویان ورودی دانشگاه‌های ما دختران هستند، گفت: اگر فرض کنیم به صورت میانگین 30 درصد از دانشجویان مهندسی ما دختر باشند باید منتظر باشیم که حدود 30 درصد از کارآفرینان، 30 درصد از مدیران و 30 درصد از رهبران در حوزه‌های فناوری ما را زنان تشکیل دهند اما هنگامی که به لایه‌های بالاتر می‌رسیم معمولاً این رقم محقق نمی شود.

وی مادری را از وظایف ذاتی زنان دانست و ادامه داد: این وظیفه، وظیفه شیرینی‌ است اما واقعیت این است که این وظیفه فرصت‌های زیادی ر از یک زن می گیرد و جزو موضوعات بسیار چالش زایی است که باید برای آن راهکارهایی یافت.

مهاجرانی افزود: کشورهایی که باور دارند باید از ظرفیت های ذهنی، مدیریتی و شایستگی های زنان استفاده کرد این موضوع را حل کردند برای مثال مالزی با راه‌اندازی مهدهای کودک و پرستارهایی که در مرکز فعالیت زنان ایجاد کرده است، از ظرفیت زنان استفاده می کند.

وی مشارکت زنان در امور کشورها را از جمله مهمترین دغدغه های مهم در همه کشورها اعلام کرد و گفت: هرچه کشورها به این موضوع بها دهند بیشتر می توانند از ظرفیت زنان استفاده کنند و این استفاده از ظرفیت نه فقط در راستای دادن فرصت به زنان که در راستای شکوفایی اقتصادی انها خواهد بود. قطعا ما هم هر چقدر بتونیم این فضاها را بهتر باز کنیم بیشتر شاهد شکوفایی اقتصادی خواهیم بود. 

مهاجرانی گفت: راهی که در دنیا طی شده این است که در کنار محیط‌هایی که زنان در ان کار می‌کنند محل‌های نگهداری برای کودکان مادران شاغل ایجاد می‌کنند حتی مهد کودک‌های شبانه روزی ایجاد می کنند. یکی از راهکارها این است که امکانی فراهم شود فرزند مادران در محل های کار آنها حضور داشته باشند. 

وی ادامه داد: تبدیل کردن زن به یک مرد هنر نیست بلکه باید بتوانیم نیازهای عاطفی و احساسی زنان را از طریق نیازهای خدادای نظیر همسر و مادر شدن فراهم کرد و در این مسیر با راهکارهایی فرصت مشارکت در مسایل جامعه و مسیولیت مادرانه و همسرانه را برای آنها در کنار هم دید.

انتهای پیام/ 

منبع : تسنیم
برچسب ها :

بالایی مدیریت

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.