توقف جلسه محاکمه نتانیاهو

منابع رسانه‌ای امروز (چهارشنبه) از توقف ناگهانی جلسه محاکمه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر دادند.

به گزارش خبرآنی، وبسایت صهیونیستی «واللا» در این باره نوشت: جلسه اختصاص یافته به شهادت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل در پرونده‌های مطرح شده علیه وی، به صورت ناگهانی متوقف شد.

طبق این گزارش، این جلسه پس از رسیدن یک برگه محرمانه به دست بنیامین نتانیاهو متوقف شد.

نتانیاهو در داخل رژیم صهیونیستی به اتهام کلاهبرداری، خیانت در امانت و دریافت رشوه، با چهار پرونده جداگانه قضایی مواجه است.

پرونده فساد رسانه صهیونیستی «واللا»، موسوم به پرونده ۴۰۰۰، جدی‌ترین پرونده علیه نتانیاهو است و نخست‌وزیر رژیم اشغالگر به این متهم شده که در دوران انتخابات، در ازای پرداخت ۱.۸ میلیارد شِکِل (واحد پول رژیم صهیونیستی) به «شائول الوویچ» مالک واللا، از سوی این رسانه صهیونیستی پوشش خبری مثبت دریافت کرد.

او در «پرونده ۱۰۰۰»، در مورد اتهاماتی چون «دریافت و پذیرش هدیه از افراد ثروتمند» و «پرونده ۲۰۰۰» در مورد «چانه‌زنی با یک غول رسانه‌ای مخالف بر سر نشر مطالب حمایتی در باره وی» تحت بازجویی قرار دارد. نتانیاهو همچنین در پرونده موسوم به «پرونده ۳۰۰۰» به خرید غیرقانونی زیردریایی‌ها و کشتی‌های جنگی از آلمان مواجه است.

محاکمه نتانیاهو در ماه دسامبر از سر گرفته شده است. او نخستین بار ۱۱ دسامبر در دادگاه حاضر شد. جلسات دادگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی احتمالا تا پایان بررسی دفاعیات او درباره اتهامات وارده به صورت مستمر ادامه یابد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

محاکمه نتانیاهو

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.