برنامه جبران ناترازی انرژی از اسفند عملیاتی می‌شود

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، محمدصادق مفتح با بیان اینکه از بدو تشکیل وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال ابزاری می‌گشتیم که بخش‌های غیر حاکمیتی این ابر وزارتخانه را به بخش غیر دولتی و در حقیقت تشکل‌ها (مابین بخش خصوصی و بخش دولتی یک بخش میانی داریم به اسم تشکل‌ها که اتاق‌های سه‌گانه اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون است) واگذار کند، اظهار کرد: اتاق فراگیری نیاز بود تا بتواند تمام این بخش غیردولتی را پوشش بدهد؛ نام خانه صنعت، معدن و تجارت نیز از همین‌جا نشأت گرفت؛ خانه گفته شد تا بحث مأمن و پناهگاه را داشته باشد. فلسفه تشکیل خانه صنعت، معدن و تجارت این است که بخش غیر حاکمیتیِ فعالیت‌های ابر وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت به تشکل‌ها و در حقیقت بخش غیردولتی منتقل شود. تاکنون اقدامات ‌خوبی انجام شده است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی مشترکی که انجام شود، بتوانیم حتی‌الامکان مجوزها و کارهایی که برای فعالان اقتصادی در نظر داریم، توسط خانه صنعت، معدن و تجارت انجام شود. 

در ادامه این جشنواره تولیدملی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد ابراهیم شیخ ضمن تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان کشور، از تدوین یک بسته جبران تولید در وزارت صمت خبر داد و گفت: ما در وزارت صمت به جهت موضوع ناترازی‌ انرژی، برنامه‌ای جهت جبران تولید تهیه و تدوین کرده‌ایم که از اسفند امسال آغاز خواهد شد و تا خرداد ماه سال آینده، به مدت چهار ماه ادامه دارد. صنعتگران در بسته جبران تولید این وزارتخانه طی این چهار ماه، می‌توانند توان خود برای جبران عقب ماندگی‌های تولید را به کار گیرند. بر اساس این طرح، ناترازی انرژی کاهش پیدا کرده و تامین پایدار انرژی برای واحدهای تولیدی صورت می‌گیرد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در این بسته حمایتی، سیاست‌های حمایتی و تمهیدات ویژه‌ای برای کاهش فشار مالی بر تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است که افزایش مهلت در پرداخت تعهدات مالی به سازمان‌های مالیاتی و بیمه‌ای، تسهیل در پرداخت بدهی‌ها و تسریع در تامین ارز مورد نیاز را فراهم می‌کند. در این طرح، امکان فعال کردن بیشترین ظرفیت تولید وجود دارد و صنعتگران می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و برای فعالیت در سه شیفت کاری، برنامه‌ریزی کنند.

وی با بیان اینکه افزایش بالغ بر ٢� درصدی تولید و صادرات ذیل این بسته حمایتی، پیش‌بینی‌ شده است، گفت: همچنین در این بسته، امکان خرید نهاده‌های تولید و تقسیط پرداختی‌ها نیز فراهم شده است.

شیخ همچنین رشد تولید و صادرات در سال 1403 را پیش‌بینی و اعلام کرد: طی 10 ماهه امسال شاهد رشد تولید و صادرات در رشته‌های صنعتی مختلف بودیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.