فردا جلسه غیرعلنی مجلس با موضوع ارز و حضور پزشکیان

حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، از برگزاری نشست غیرعلنی مجلس با حضور رئیس‌جمهور و با دستور کار بررسی التهابات اخیر در بازار سکه و ارز خبر داد. 

به گفته سلیمی، قرار است در این نشست که صبح سه‌شنبه(فردا) برگزار می‌شود، عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد و دارایی و محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی نیز به همراه رئیس‌جمهور حضور داشته باشند. 

این عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد که نشست غیرعلنی فردا نقش مهمی در روند استیضاح وزیر اقتصاد و دارایی خواهد داشت و در صورتی که رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد نتوانند نمایندگان را در بحث برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز و سکه قانع کنند، مجلس برای استیضاح عبدالناصر همتی مصمم‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.