به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از موسسه رازی، دکتر سهیلا مرادی بیدهندی، در حاشیه برگزاری کنفرانس بینالمللی جانوران سمی و آنتیونوم با اشاره به صدمین سالگرد تأسیس این موسسه و نقش برجسته آن در تحقیق و تولید واکسنها و سرمهای درمانی کشور، اظهار کرد: این کنفرانس بین المللی با مشارکت و حمایت سازمان بهداشت جهانی و ۶ محقق و دانشمند شناخته شده بین المللی و همچنین اساتید برجسته ایرانی در حال برگزاری است.
وی افزود: موسسه رازی به دلیل سوابق درخشانی که در این حوزه دارد، در سطح بینالمللی شناخته شده است و سازمان بهداشت جهانی به پیشنهاد و مشارکت موسسه رازی برای برگزاری این کنفرانس پاسخ مثبت دادند.
معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این کنفرانس ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در قالب سخنرانیهای کلیدی و همافزایی بینالمللی برای حفاظت از جان انسانها در برابر مار گزیدگی و عقرب زدگی است.
وی همچنین بر همکاریهای بینالمللی موسسه رازی در زمینههای مختلف، از جمله برگزاری دورههای آموزشی و سمینارهای تخصصی در حوزه فرآوردههای بیولوژیک، از جمله برگزاری دوره تب برفکی با همکاری فائو و دورههای بینالمللی برای کشورهای آفریقایی و آسیای میانه در زمینه تولید فرآوردههای بیولوژیک اشاره کرد.
دکتر مرادی تصریح کرد: موسسه رازی در سالهای اخیر موفق به صادرات و انتقال فناوری تولید سرمهای درمانی به کشورهای مختلف، از جمله عراق شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به سوابق موسسه رازی در زمینه آزمایشگاههای مرجع و بینالمللی، مانند آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و گوسفندی WOAH، و ارائه خدمات ملی و بین المللی، در نظر از اقدامات لازم برای اخذ مجوزهای مربوطه برای آزمایشگاه همکار WHO در زمینه ونوم و آنتی ونوم در دستور کار قرار گیرد.
مرادی بیدهندی هدف نهایی تمامی تحقیقات و کنفرانسها را بهبود راهکارها برای حفظ سلامت انسانها برشمرد و گفت: موسسه رازی در این زمینه دیدگاه ملی و فراملی دارد و امید است فعالیتهای بینالمللی این موسسه بیشتر از پیش گسترش یابد.