کاهش 10 همتی درآمد دولت ناشی از قطع گاز پتروشیمی‌ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، علی ربانی، سرپرست مدیریت بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم دومین قرعه‌کشی طرح پویش کاهش 10درصدی مصرف گاز و برق اظهار داشت: مشارکت کنندگان در طرح پویش کاهش 10درصدی مصرف گاز و برق با همکرای یک شرکت دانش بنیان شناسایی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

وی افزود: ما در این طرح فقط گاز صرفة جویی نمی‌کنیم، فقط به معلولان نیازمند، ویلچر نمی‌دهیم، فقط نیروگاه خورشیدی برای زنان سرپرست خانوار ایجاد نمی‌کنیم، فقط تجهیزات راندمان پایین را اصلاح نمی‌کنیم، فقط درخت نمی کاریم، بلکه با کمک مردم، شرایطی را فراهم می‌کنیم که جوانان ما در این کشور بمانند و آینده را نجات می‌دهیم.

ربانی با بیان اینکه "این طرح بدون یک‌ریال پول دولتی در حال اجرا است"، گفت: با اجرای این طرح به دنبال تقویت رویکردی هستیم که کار مردم را به مردم واگذار کنیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار حجم بالایی از تجهیزات راندمان بالا در کشور ساخته می‌شود و این تجهیزات به مشارکت‌کنندگان در این طرح قرار می‌گیرد تا مصرف گاز و برق بهینه شود.

سرپرست مدیریت بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی خاطرنشان کرد: روزی 120 میلیون مترمکعب گاز در تهران مصرف می‌شود و این گاز در تجهیزاتی با راندمان زیر 40 درصد در حال مصرف است؛ در واقع در تهران یک اتاق گاز ایجاد کرده‌ایم و در این اتاق گاز زندگی می‌کنیم.

وی افزود: صنعت پتروشیمی به موضوعات بالادستی ورود کرده و در تولید گاز و جمع‌آوری گازهای مشعل به‌میزان 4 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده است؛ حتی در ذخیره‌سازی گاز در مخازن و طرح‌هایی چون SNG هم ورود کرده‌ایم؛ در زمینه انرژی‌های تجیدپذیر و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بادی نیز ورود داشته‌ایم که اخبار خوشی از آن در ماه‌های ابتدایی سال آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ربانی با بیان اینکه "هرچه‌قدر در بخش تولید کار کنیم، باز بخش مصرف از ما جلوتر است"، گفت: سالانه 5 تا 6 درصد به مصرف بخش خانگی افزوده می‌شود؛ بخشی از آن ناشی از بدمصرفی و فرهنگ غلط مصرف در خانه‌هاست اما همه مقصر مردم نیستند، بلکه باید تجهیزات راندمان پایین و عایق‌نبودن ساختمان‌ها که عمده دلیل هدرفت و مصرف بالای انرژی هستند، اصلاح شوند.

وی ادامه داد: مشترکان گاز و برق با مراجعه به سایت راه‌اندازی شده NabzEnergy.ir و ثبت نام با شناسه قبض خود می‌توانند در این طرح مشارکت کنند و امروز در دومین مرحله قرعه‌کشی به مشترکان منتخب، جوایزی فردی و اجتماعی تعلق گرفته است.

سرپرست مدیریت بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: شکل‌گیری این پویش ملی، سه‌سال طول کشید و بعد از سه‌سال کار شبانه‌روزی به مرحله امضای تفاهم‌نامه و اجرا رسید.

وی افزود: با جلب مشارکت 10درصد مشترکان گاز می‌توانیم روزانه 6.5 میلیون مترمکعب گاز را صرفه‌جویی کنیم.

ربانی خاطرنشان کرد: ماهانه از محل قطع گاز پتروشیمی‌ها و عدم تخصیص گاز به‌آنها در ماه‌های سرد سال، 10 همت درآمد دولت کم می‌شود و فشار آن در نهایت در غالب تورم به مردم می‌آید.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

درآمد پتروشیمی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.