رئیس سابق دانشگاه تهران ادعای جمع آوری کیوسک پلیس را رد کرد

سیدمحمد مقیمی رئیس سابق دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ‌پایگاه خبری خبرآنی، با تکذیب برخی ادعاها درباره آنچه که تحت عنوان درخواست مسئولان دانشگاه تهران در سال 1401 برای جمع‌آوری کیوسک پلیس از جوار کوی دانشگاه نام برده می‌شود، گفت: در گفتگوی خبری شب گذشته شبکه خبر در خصوص سرقت و زورگیری منجر به قتل دانشجوی عزیز دانشگاه تهران و وقایع کوی دانشگاه، مطالبی در خصوص برچیدن کیوسک نیروی انتظامی از کوچه منتهی به درب غربی کوی دانشگاه مطرح شد که کاملا تکذیب می شود و قطعا در دوره مدیریت اینجانب، نیروی انتظامی در این محدوده دارای کیوسک نبوده است.

 

رئیس سابق دانشگاه تهران افزود: متاسفانه سرپرست فعلی دانشگاه تهران به جای دفاع از ساحت دانشگاه و حقوق دانشجویان و تلاش برای جبران کوتاهی‌های مدیریتی خودشان، در این پنج ماه تمرکزی روی ماموریت‌های اصلی دانشگاه نداشته و همواره به دنبال سیاسی‌کاری و حاشیه‌سازی برای اعضای هیئت علمی جدید دانشگاه بوده‌اند.

استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: بعضا در این چند ماه اخیر دیده می‌شود که برخی نهادسازی‌های رسمی و قانونی که همگی در راستای خدمت به دانشجو و دانشگاه شکل گرفته بودند را ابطال و تخریب کرده و نهادی همچون حراست دانشگاه را که یکی از وظایف اصلی‌اش حراست از دانشجویان است، با بهانه امنیتی شدن دانشگاه، تضعیف کردند.

مقیمی تاکید کرد: بدون شک مسئولیت بلاتکلیفی دانشگاه، ترک فعل و سوءمدیریتِ دانشگاه تهران، متوجه شخص وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری است که باید در این زمینه پاسخگو باشد.

رئیس سابق دانشگاه تهران، به مسئولان وزارت علوم و دانشگاه‌ها توصیه کرد تا کتاب "مدیریت میدانی" که تجربه‌نگاری مدیریت دانشگاه تهران در ایام التهابات 1401 است را مطالعه کنند و بیاموزند که در محیط دانشگاه با همدلی واقعی با دانشجو و نیت خیر به دور از سیاسی‌کاری می‌توان از بروز مشکلاتی که در پی فوت دانشجوی عزیزمان مرحوم امیر محمد خالقی عزیز بود، جلوگیری کرد و مسایل و چالش‌های به مراتب دشوارتر که در پاییز1401 در دانشگاه تهران ایجاد شد را با تدبیر پشت سر گذاشت.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.