تمدید اختیارات ستاد تنظیم بازار برای نظارت بر قیمت‌ها

به گزارش حوزه دولت ‌پایگاه خبری خبرآنی، اختیارات ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل و نظارت دولت بر قیمت‌ها با رأی اکثریت اعضای شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، تا پایان سال 1404 تمدید شد.

 

جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بعد از ظهر امروز شنبه به میزبانی مسعود پزشکیان رئیس جمهور و با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای و دیگر اعضای این شورا برگزار شد.

در این جلسه موضوع تعیین تکلیف 146 میلیون دلار باقیمانده از خرید واکسن کرونا در قالب سازوکار کوآکس مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با تصویب شورا مقرر شد این مبلغ در قالب بودجه کل در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گیرد.

همچنین موضوع اختیارات ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل و نظارت دولت بر قیمت‌ها بررسی و با رأی اکثریت اعضای شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، مصوبه این شورا در سال 1400 در این خصوص و با رعایت ملاحظات تولیدکنندگان تا پایان سال 1404 تمدید شد.

در جلسه امروز همچنین مصوبه جلسه هشتاد و نه این شورا در خصوص تکمیل فازهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر تمدید شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.