خبرآنی/اصفهان وزیر جهاد کشاورزی گفت: هدف این است که هم تولید را افزایش دهیم و هم منابع آب دچار مشکل نشوند.
غلامرضا نوری قزلجه امروز شنبه ۲۷ بهمن در حاشیه مراسم کلنگزنی پالایشگاه شیر در اصفهان، اظهار کرد: تسهیلاتی از سوی دولت برای تولید برق خورشیدی و ایجاد مزارع مرتبط در نظر گرفته شده است. البته اولویت ما تداوم تولید است و امیدواریم با همکاری وزارت نیرو، مشکلات مربوطه حل و فصل شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه اخیراً آب برای کشاورزی رهاسازی شده، اولویت ما استفاده بهینه از آبهای موجود با بهرهوری و سیستمهای نوین و هوشمند آبیاری است.
او افزود: هدف این است که هم تولید را افزایش دهیم و هم منابع آب دچار مشکل نشوند. با همکاری کشاورزان و بهرهبرداران، امیدواریم با مصرف بهینه آب، مشکلات موجود را حل کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حال حاضر در نوبت دوم کشت و بهرهبرداری از آب سد، نباید کار به جایی برسد که آب وجود نداشته باشد، ادامه داد: اگر آبی نیست، باید از منابع موجود به درستی استفاده کنیم و برای مناطق بحرانی، فعالیتهای جایگزین را در نظر بگیریم.
نوری قزلجه تاکید کرد: به عنوان مسئول تولید و کشاورزی در کشور، تمایل دارم فعالیتهای کشاورزی متوقف نشود و با روشهای فناورانه و ارقام مقاوم به خشکسالی، تولید را ادامه دهیم.
وی با اشاره به اینکه برای مناطقی که با کمبود شدید آب مواجه هستند، یادآور شد: تسهیلاتی از سوی دولت برای تولید برق خورشیدی و ایجاد مزارع مرتبط در نظر گرفته شده است. البته اولویت ما تداوم تولید است و امیدواریم با همکاری وزارت نیرو، مشکلات مربوطه حل و فصل شود.
انتهای پیام