به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، بزرگترین گردهمایی فعالان هوش مصنوعی ایران در همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی برگزار میشود.
همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی با هدف معرفی دستاوردها، تجارب، ظرفیتها و توانمندیهای شرکتهای حوزه هوش مصنوعی و صنایع بالغ کشور یکشنبه 28 بهمن 1403 در مرکز همایش های سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران آغاز به کار میکند.
این همایش فرصتی است برای معرفی دستاوردها، تجارب، ظرفیتها و توانمندیهای شرکتهای حوزه هوش مصنوعی و صنایع بالغی که میتوانند به عنوان طرف تقاضا و بازار هدف مخاطب این فناوریها باشند. همچنین در این همایش، سومین مجمع شبکه مدیران تحقیق، توسعه و نوآوری کشور با حضور مدیران ارشد صنایع بالغ کشور برگزار خواهد شد.
دکتر محمد موسی زاده موسوی با اعلام این خبر گفت: در این همایش که با حضور صنایع بالغ دارای فرصت برای حوزه هوش مصنوعی و هوشمندسازی و همچنین شرکتهای دانشبنیان و فناور این حوزه برگزار میشود، ضمن در نظر داشتن فرصتهای ناشی از هوش مصنوعی و هوشمندسازی، به مسائل و اولویتهایی همچون تامین مالی و سرمایه گذاری، زیرساختهای کلیدی و فنی، مسائل و چالشهای صنایع بزرگ در حرکت به سمت هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی، الزامات حاکمیتی و تنظیمگری هوش مصنوعی و سایر موضوعاتی که صنایع و کسبوکارها در مسیر هوشمندسازی با آن مواجه هستند پرداخته میشود.
موسوی ادامه داد: سعی داریم در این همایش یک روزه که با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار میشود، فضایی را برای بههمرسانی عرضه و تقاضای فناوری حوزه هوش مصنوعی و همچنین ارائه ظرفیتهای طرفین برای توسعه و بکارگیری هوش مصنوعی در صنایع مختلف ایجاد کنیم.
مدیرعامل صندوق اقتصاد دیجیتال خاطرنشان کرد: این همایش میزبان پنل های تخصصی با حضور مدیران بخش دولتی، سیاستگذار و فعالان بخش خصوصی خواهد بود تا ملاحظات سیاستگذاری و تنظیمگری حوزه هوش مصنوعی و هوشمندسازی را مورد بررسی قرار دهند.
از جمله سخنران کلیدی این همایش می توان به دکتر محمدامین یزدی دکترای هوش مصنوعی و مدیریت داده از دانشگاه آخن آلمان، دکتر خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دکتر الیاسی معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اشاره کرد.
پنلهای تخصصی همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی شامل این موارد است:
⭕️دولت و رگولاتوری، پایهگذار اکوسیستم هوشمندسازی صنعتی
⭕️استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان: نیرو محرکه هوشمندسازی صنعتی
⭕️سرمایهگذاری و کسبوکار هوش مصنوعی
⭕️چالشهای هوشمندسازی در شرکتهای بزرگ، از ایده تا اجرا
⭕️ زیرساختها و سرویسهای پایه، ستون فقرات صنعت هوشمند
همچنین در قالب دو پنل ارائه چالشها و اولویت های صنایع 8 صنعت بالغ کشور و در دو پنل معرفی ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و فناور 15 استارتاپ توانمندی های خود را ارائه خواهند کرد.
علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی iranai4.com مراجعه و این همایش را با همین عنوان در شبکه های اجتماعی دنبال کنند.
انتهای پیام/