به گزارش بازرگانی پایگاه خبری خبرآنی، این شرکت به مناسبت روز جهانی اهدای کتاب و در راستای انجام تعهدات اجتماعی خود مبنی بر تسهیل زندگی دیجیتال و دسترسی عمومی به خدمات اینترنت با همکاری پلتفرم «کتابخانه دیجیتال بوم» سه کتابخانه در استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان و زنجان را به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز کرده است.
این سه کتابخانه در روستاهای مروارید استان زنجان، رمین چابهار و کهنوج کرمان قراردارند و اکنون به اینترنت پرسرعت LTE متصل شدهاند.
۱۴ فوریه (۲۶ بهمن ماه) روز جهانی اهدای کتاب است؛ این روز برای ترویج اهدای کتاب و کتابخوانی به ویژه در بین کودکان و نوجوانان گرامی داشته میشود. آسیاتک در تلاش است با تجهیز مناطق مختلف کشور به اینترنت پرسرعت و با کیفیت، گامی موثر در راستای ترویج و ارتقای فرهنگ کتابخوانی بردارد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و پایگاه خبری خبرآنی در محتوای آن هیچ نظری ندارد.