برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای فصل جدیدی از نسل‌کشی در غزه

یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد در روزهای آینده، برنامه‌های خود را برای دور بعدی جنگ در نوار غزه به کابینه ارائه دهد.

به گزارش خبرآنی، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا تهدید کرد که «جنگ جدید غزه» این بار «از لحاظ شدت، متفاوت از جنگی خواهد بود که قبل از آتش‌بس رخ داده است.»

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد در روزهای آینده، برنامه‌های خود را برای دور بعدی جنگ در نوار غزه به کابینه ارائه دهد.

بنابراین،‌ آنطور که مقامات صهیونیستی گاه به اشاره و گاه به صراحت اظهار می‌کنند،‌ به نظر می‌رسد ماشین نابودی فلسطینی‌ها به این زودی‌ها متوقف نمی‌شود و صرفا در مرحله تعمیر قرار دارد تا جان فلسطینی‌های بیشتری را بگیرد یا آنها را مجبور کند به خارج از غزه نقل مکان کنند. افزون بر این،‌ ارتش رژیم صهیونیستی برنامه‌های جدیدی برای اشغال «سریع و کامل» غزه تدوین کرده‌، برنامه‌هایی که با وجود حجم بی‌سابقه بمب‌ها، خودروهای زرهی، جنگنده و دیگر تجهیزات نظامی در طولانی‌ترین جنگ در تاریخ رژیم صهیونیستی تا به امروز شکست خورده‌اند.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، رژیم اشغالگر نمی‌تواند به طور کامل از آوردن مواد غذایی و تجهیزات پزشکی خودداری کند، بلکه سعی می‌کند همه ساکنان غزه را در یک نقطه متمرکز کند و کمک‌ها را به آنجا هدایت کند. به عبارت دیگر، فلسطینی‌ها را مجبور می‌کند به منطقه خاصی که تعیین می‌کند، به بهانه این که غذا و دارو در آنجا موجود است، حرکت کنند و بقیه مناطق غزه با هدف کنترل کامل آن،‌ مناطق جنگی خواهند بود.

ارزیابی افسران شرکت‌کننده در جنگ غزه هم این است که کنترل مؤثر در طی چند ماه آینده محقق خواهد شد. پس از آن، چندین ماه‌ به «پاکسازی» اختصاص خواهد گرفت، یعنی «مقابله و حذف مقاومت، محله به محله و خیابان به خیابان.» نیروهای اشغالگر در نوار غزه باقی خواهند ماند، بی‌آنکه ورود و خروجی داشته باشند، به همین دلیل، نیروی زیادی بین دو تا سه لشکر مورد نیاز است.

تخمین اشغالگران این است که عناصر حماس همچنان در تونل‌هایی که ویران نشده‌اند، باقی خواهند ماند و خلع سلاح آنها به زمان طولانی نیاز دارد و هرکسی که نمی‌خواهد حماس غزه را کنترل کند، باید توزیع غذا و نظارت عملی بر بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها را کنترل کند، که این به معنای یک اشغال نظامی واقعی است. در این مرحله، به هر طریقی، به فلسطینی‌های ساکن مناطقی که راه ارتباطی آنها قطع می‌شود،‌ پیشنهاد می‌شود این مناطق را تخلیه کنند، اما هیچکس نمی‌داند مقصد آنها کجا خواهد بود. به ویژه که جامعه جهانی هم با طرح «دونالد ترامپ» برای کوچاندن ساکنان غزه مخالفت کرده است.

ارتش اشغالگر با یک حمله سریع به دنبال کنترل کل غزه خواهد بود. برخلاف شروع عملیات زمینی پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، که نیروها به دلیل ترس از تهاجم حزب‌الله در شمال مستقر شدند، این بار، به نوشته یدیعوت آحارونوت، ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیروهایی خواهد داشت که امکان نفوذ سریع و قاطع را فراهم می‌کنند و قادر به محاصره هستند. این روزنامه نوشت، بنابراین مقصود از اظهارات وزیر جنگ این رژیم که گفته بود جنگ این بار از لحاظ قدرت و شدت متفاوت از جنگ قبل از آتش‌بس خواهد بود، تنها تعداد نظامیان نیست بلکه کمک‌های انسانی را هم شامل می‌شود.

در عین حال این روزنامه به نقل از مسؤولانی در کابینه رژیم صهیونیستی نوشت: مرحله دوم آتش‌بس تنها در صورتی اجرایی می‌شود که حماس حکمرانی در غزه را کنار بگذارد.

اگر «جنگ جدیدی در غزه» رخ دهد که تل‌آویو وقوع آن را حتمی می‌داند، از نظر بسیاری از صهیونیست‌ها اقدامی خواهد بود که شکاف بین اسرائیلی‌ها را در آستانه انتخابات زودهنگام عمیق‌تر می‌کند، زیرا این جنگ اسرای اسرائیلی مانده در اسارت را قربانی می‌کند که این برای اسرائیل قابل قبول نخواهد بود.

همچنین احزاب چپ میانه و نیز حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی پاسخ روشنی در مورد چگونگی «رهایی» از حماس در صورت اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس و تبادل اسرا ندارند و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که تحمیل رژیم نظامی در نوار غزه و «از بین بردن حماس» به زمان طولانی نیاز دارد.

‌یدیعوت به نقل از یک مسؤول آمریکایی نزدیک به تیم ترامپ در مورد طرح ترامپ برای کوچاندن مردم غزه نوشت: «ما می‌دانیم که در بهترین حالت ممکن است تنها ۲۰۰ هزار فلسطینی غزه را ترک کنند.» در حالی که یک منبع امنیتی صهیونیستی گفت: «این می‌تواند آسیبی به بار آورد. این ۲۰۰ هزار نفر افرادی هستند که می‌توانیم طبق یک سناریوی خاص با آنها در غزه کار کنیم. آنها نخبه هستند.»

در مقابل، این رسانه عبری نوشت، رژیم صهیونیستی در واقع به آرامش خاصی در نوار غزه نیاز دارد، زیرا اولویت راهبردی آن این است که سال ۲۰۲۵ سال معامله با ایران باشد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.