به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از روزنامه سیاتل تایمز، شرکت هوافضای بلو اوریجین که توسط جف بزوس، بنیانگذار آمازون تأسیس شده است، روز پنجشنبه اعلام کرد که قصد دارد 10 درصد از نیروی کار خود را کاهش دهد.
این اقدام در راستای تلاشهای این شرکت برای بازگشت به رقابت با اسپیساکس، شرکت تحت مالکیت ایلان ماسک، انجام میشود.
دیو لیمپ، مدیرعامل بلو اوریجین، به کارکنان خود اعلام کرد که در سالهای اخیر این شرکت مستقر در شهر کنت در ایالت واشنگتن به طور قابل توجهی رشد کرده است، اما این رشد منجر به ایجاد "بوروکراسی بیشتر و تمرکزی کمتر از آنچه که نیاز داشتیم" شده است.
بر اساس ایمیلی که صبح پنجشنبه با کارکنان به اشتراک گذاشته شد و به دست سیاتل تایمز رسیده است، لیمپ توضیح داد که بلو اوریجین امسال تصمیم گرفته است تا موقعیتهای شغلی در بخشهای مهندسی، تحقیق و توسعه، و مدیریت برنامهها و پروژهها را کاهش دهد. این تغییرات شامل "کاهش لایههای مدیریتی" نیز میشود.
لیمپ در ایمیل خود خطاب به کارکنان نوشت: "تمرکز اصلی ما در سال 2025 و پس از آن، افزایش سرعت، قاطعیت و کارایی در تولید و پرتاب موشکها برای مشتریان است.
وی افزود: مشخص شد که ساختار سازمانی ما باید تغییر کند تا اطمینان حاصل شود که نقشها به بهترین شکل با اولویتهای اجرایی ما همسو هستند.
اگر این کاهش نیرو مطابق با برنامههای لیمپ پیش برود، بیش از 1000 کارمند در بخشهای مختلف این شرکت اخراج خواهند شد.
بلو اوریجین روز پنجشنبه آمار دقیقی از تعداد کارکنان خود ارائه نداد، اما گزارشها حاکی از آن است که این شرکت بین 11000 تا 14000 کارمند دارد که بیش از 4000 نفر از آنها در ایالت واشنگتن مشغول به کار هستند.
هنوز مشخص نیست که این کاهش نیرو چگونه بر کارکنان این شرکت در واشنگتن تأثیر خواهد گذاشت.
بلو اوریجین که در سال 2000 تأسیس شده است، دارای تأسیسات تولیدی در کنت و سایتهای پرتاب موشک در سراسر آمریکا، از جمله در هانتسویل (در ایالت آلاباما)، کیپ کاناورال (در ایالت فلوریدا) و غرب ایالت تگزاس است.
به گفته چهار کارمندی که با سیاتل تایمز صحبت کردند، این تعدیل کارکنان را غافلگیر کرده است.
همه آنها گفتند که مشخص نیست تصمیم شرکت چگونه اجرا خواهد شد و چه کسانی اخراج خواهند شد. آنها نگران هستند که کارکنان باقیمانده نتوانند با تعداد کمتر افراد، انتظارات این شرکت را برآورده کنند.
سه کارمند اخراجشده خواستند ناشناس بمانند تا شانسهای شغلی آینده خود را حفظ کنند. چهارمین کارمند که اخراج نشده بود نیز خواست ناشناس بماند تا موقعیت شغلی فعلی خود را حفظ کند.
انتهای پیام/