به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سرهنگ زینیوند، رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن به بررسی دلایل اصلی ترافیک تهران و ارائه راهکارهایی برای کاهش آن پرداخت و اظهار کرد: توسعه و بهبود حمل و نقل عمومی، افزایش تعداد ناوگان اتوبوسرانی و مترو، بهبود کیفیت خدمات و کاهش زمان انتظار مسافران میتواند شهروندان را به استفاده از حمل و نقل عمومی ترغیب کرده و در نتیجه باعث کاهش ترافیک شهری شود.
وی در ادامه افزود: با توجه به افزایش سفرهای روزانه از سال 1393 که 18 میلیون سفر بود تا سال 1400 که این رقم به حدود 20 میلیون سفر رسید، بهویژه در ترافیک اواخر سال، استفاده از مترو، اتوبوس و تاکسیها میتواند گزینه مناسبی برای تردد شهروندان باشد.
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ همچنین به چالشهای ترافیکی تهران اشاره کرد و گفت: با افزایش جمعیت و توسعه شهری، تهران با چالشهای متعددی در حوزه ترافیک و حمل و نقل مواجه است. از اهداف سفرهای روزانه در تهران، 43 درصد مربوط به سفرهای شغلی، 19 درصد تفریحی، 18 درصد آموزشی، 13 درصد خرید و 7 درصد به سایر اهداف مرتبط میشود.
وی در ادامه تأکید کرد: با توجه به این آمار، اهمیت توسعه و بهبود سیستم حمل و نقل عمومی و تشویق شهروندان به استفاده از وسایل نقلیه عمومی بیش از پیش احساس میشود.
سرهنگ زینیوند در خصوص سهم انواع وسایل نقلیه در ایجاد ترافیک اوج صبح (به استثنای مترو) گفت: بیشترین درصد از ترافیک تهران مربوط به وانتبارها و خودروهای شخصی است که 71 درصد از ترافیک را به خود اختصاص میدهند. پس از آن، اتوبوسهای واحد با 3 درصد، انواع تاکسیها با 20 درصد، سایر وسایل نقلیه با 4 درصد و موتورسیکلتها با 2 درصد سهم دارند.
وی همچنین افزود: براساس آمارها، حدود 1.5 میلیون خودرو روزانه وارد شهر تهران میشوند که ظرفیت محدود تهران قطعاً گنجایش این حجم از خودرو را ندارد.
انتهای پیام/