میانجی‌ها برای آزاد کردن ۶ اسیر اسرائیلی در مرحله اول تلاش می‌کنند

وال استریت ژورنال گزارش کرد میانجی‌های بین رژیم صهیونیستی و حماس به درخواست این رژیم برای تسریع در آزادی ۶ اسیر زنده موجود در مرحله اول آتش‌بس و توافق آزادی اسرا تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرآنی، این روزنامه همچنین از قول منابع مطلع مدعی شد اشغالگران همچنین از میانجی‌ها خواستند تا اسرای دیگری را به فهرست اصلی ۳۳ نفری فاز اول اضافه کنند، اما این روزنامه تاکید کرد که مشخص نیست حماس به این خواسته عمل خواهد کرد یا خیر.

تلاش این میانجی‌ها در حالی در جریان است که حماس با آزادی سه اسیر صهیونیست طبق برنامه و پس از آن موافقت کرده به تفاهمی مبنی بر این مساله دست یافته که چادرها، کاروان‌ها و تجهیزات سنگین بیشتری برای پاکسازی آوار به غزه فرستاده خواهد شد.

در گزارش وال استریت ژورنال به نقل از منابع همچنین آمده، تلاش‌ها برای تسریع در آزادی ۶ اسیر به توافق بر سر ارسال کمک‌ها مرتبط نیست.

رسانه‌های صهیونیستی پیشتر گزارش دادند که میانجی‌گران توافق آتش‌بس در نوار غزه به دلیل تعلل و تاخیر رژیم صهیونیستی در آغاز مذاکرات مرحله دوم این توافق، ابراز نارضایتی کرده‌اند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد: هیئت مذاکره‌کننده اسرائیلی از دوحه بازگشت، این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل به این هیئت دستور داده بود که وارد مباحث مربوط به مرحله دوم توافق آتش‌بس نشود.

روزنامه عبری «معاریو» نیز گزارش داد که نتانیاهو روز سه‌شنبه جلسه‌ای با کابینه امنیتی-سیاسی (کابینه جنگی) برگزار خواهد کرد که انتظار می‌رود در آن، شروط رژیم صهیونیستی برای پیشبرد مذاکرات مطرح شود.

 بر اساس این گزارش، این شروط شامل تبعید رهبران حماس از غزه، انحلال و خلع سلاح شاخه نظامی این جنبش و آزادی تمامی اسرای صهیونیست است.

بر اساس توافق اولیه، مذاکرات مرحله دوم قرار بود در روز شانزدهم آتش‌بس، یعنی دوشنبه هفته گذشته آغاز شود. اما اسرائیل در اعزام هیئت مذاکره‌کننده خود به دوحه تأخیر کرد، به طوری که این هیئت روز یکشنبه هفته جاری به قطر رفت، اما درباره موضوع مرحله دوم مذاکرات رایزنی نکرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.