لبنان: در حال همکاری با خطوط هواپیمایی خاورمیانه برای انتقال لبنانی‌های سرگردان در فرودگاه تهران هستیم

سازمان هوانوردی لبنان اعلام کرد در حال همکاری با خطوط هوایی خاورمیانه است تا امشب پروازی را برای انتقال لبنانی های سرگردان در فرودگاه تهران انجام دهد.

به گزارش خبرآنی، اداره کل هوانوردی لبنان پنجشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: «به‌منظور تامین امنیت فرودگاه بین‌المللی بیروت و حفظ حریم هوایی لبنان و ایمنی همه مسافران، هواپیماها و فرودگاه و پس از هماهنگی با دستگاه امنیتی فرودگاه، اقدامات امنیتی تکمیلی مطابق با استانداردها و ضوابط بین‌المللی مورد تایید سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی و سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی لبنان انجام شد.»

در ادامه بیانیه آمده است: «از آنجایی که اجرای صحیح این اقدامات و متعهد شدن برخی شرکت‌های هواپیمایی به آن، زمان بیشتری را می برد، این امر ایجاب می‌کرد تا زمان‌بندی برخی از پروازهای وارده به لبنان از جمله پروازهای جمهوری اسلامی ایران تا ۱۸ فوریه ۲۰۲۵ تغییر کند. دیروز به کلیه شرکت های مربوطه اطلاع رسانی شد تا به مسافران جهت جلوگیری از هرگونه سردرگمی احتمالی و ایجاد امکان تغییر رزرو در صورت نیاز به سفر قبل از تاریخ فوق، اطلاع داده شود. ما اکنون با خطوط هوایی خاورمیانه همکاری می کنیم تا امشب پروازی را برای انتقال مسافران لبنانی سرگردان در فرودگاه تهران انجام دهیم.»

دیشب ده‌ها نفر از شهروندان لبنانی به دلیل ممانعت سازمان هوانوردی لبنان از پرواز یک هواپیمای ایرانی از تهران به بیروت، دست به تظاهرات زدند و اتوبان منتهی به فرودگاه رفیق حریری را مسدود کردند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.