پریدر: مربی خوب خارجی می‌آوریم/ لیگ حرفه‌ای‌تر برگزار می‌شود

شادی پریدر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، درباره انتخابش به عنوان رئیس جدید فدراسیون شطرنج اظهار داشت: ریاست فدراسیون مسئولیت سنگینی است و انتخابم با آرای قابل توجه اعضای مجمع، مسئولیتم را سنگین‌تر کرد. امیدوارم اقدامات خوبی در راستای پیشبرد اهداف رشته شطرنج و ارتقای این رشته انجام دهم. بیش از سه دهه از زندگی‌ام را در شطرنج بوده‌ام و علاقه زیادی به این رشته دارم و تلاش می‌کنم جایگاه شطرنج ایران را در آسیا و دنیا ارتقا دهم.

وی درباره شرایط فدراسیون برای استفاده از مربی خارجی در تیم‌های ملی گفت: سال قبل که سرپرست فدراسیون بودم، در مقطعی از مربی خارجی استفاده کردم. حالا هم این اعتقاد دارم که تیم ملی نیاز مبرمی به مربی خارجی خوب دارد و بدون شک باز هم این کار را خواهم کرد، هر چند هنوز مشخص نیست همان مربی قبلی را می‌آوریم یا از مربی دیگری استفاده می‌کنیم. استفاده از مربی خارجی در تیم ملی بزرگسالان جزو برنامه‌های اصلی‌ام است و تلاش می‌کنم از مربیان ایرانی هم در کنار او استفاده کنیم تا سطح مربیگری را بالا ببریم.

رئیس فدراسیون شطرنج عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی‌ام عملی کردن شعار «هر خانه، یک شطرنج» است. در همین راستا باید از ظرفیت کامل در حوزه تولید صفحه و مهره و همچنین توزیع آنها در کشور استفاده کنیم و در کنارش، شطرنج را در سطح عمومی‌تر آموزش دهیم تا این رشته در جامعه گسترش بیشتری داشته باشد. پرداخت حقوق به ملی‌پوشان و مربیان از دیگر برنامه‌هایم است که برای رسیدن به آنها تلاش می‌کنم. فدراسیون ظرفیت‌های خوبی در مسائل مالی دارد و می‌تواند درآمدهای مستقل داشته باشد. همچنین سازمان لیگ را تشکیل می‌دهم تا لیگ در سطح حرفه‌ای‌تر برگزار شود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.