حذف 2 نفر و رتبه‌های 69 و 72 برای ایران در اسکی قهرمانی جهان

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی، رقابت‌های مارپیچ بزرگ مسابقات اسکی آلپاین قهرمانی جهان از صبح امروز (پنجشنبه) با حضور نمایندگان اسکی کشورمان و به میزبانی اتریش آغاز شد.

در بخش بانوان این رقابت‌ها در مرحله (مانش) نخست، زهرا علیزاده ساوه در جایگاه شصت‌ونهم و آتنا کیاشمشکی در جایگاه هفتادودوم قرار گرفتند.‌ صدف ساوه شمشکی و مهسا یارخواه دیگر نمایندگان کشورمان نیز به دلیل خطا در مسیر مسابقه حذف شدند.

در این بخش 109 اسکی باز شرکت کردند که 78 اسکی باز موفق شدند به خط پایان مسابقات برسند. 60 نفر برتر در این مرحله به  مانش (مرحله) دوم مسابقات راه پیدا کردند.

مسابقات اسکی آلپاین قهرمانی جهان از 4 تا 16 فوریه به میزبانی سالباخ (زالباخ) اتریش در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

ایران قهرمانی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.