اعتراض جایگاه‌داران سی ان جی به عدم پرداخت حق‌العمل جدید

یک مقام صنفی گفت: جایگاه های سی ان جی با نصب بنرهای اعتراضی در صدها جایگاه، خواستار پرداخت کامل حق العمل سال ۱۴۰۳ مطابق نظر اعلامی از سوی نهادهای دولتی و بخش خصوصی شدند.

به گزارش خبرآنی، محسن جوهری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صدها جایگاه‌دار سی انجی در اعتراض به عدم پرداخت حق‌العمل کارشناسی شده سال ۱۴۰۳ توسط نهاد رسمی تعیین نرخ دولت - یعنی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان - با وجود نزدیکی به پایان سال، بنرهای اعتراضی نصب کرده اند، گفت: در واقع جایگاه‌داران با نصب بنرهای اعتراضی اعلام کردند که در صورت عدم پرداخت حق‌ العمل کارشناسی شده، قادر به ادامه فعالیت شبانه روزی با تمام ظرفیت نیستند.

وی افزود: جایگاه‌های سی ان جی با نصب بنرهای اعتراضی در صدها جایگاه سی ان جی، خواستار پرداخت کامل حق‌العمل سال ۱۴۰۳ مطابق اعلام نظر سازمان حمایت، کمیسیون انرژی مجلس، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و نیز آخرین صورتجلسه کمیسیون اقتصادی دولت شده‌اند؛ چراکه در غیر این صورت، قادر به فعالیت شبانه روزی با ظرفیت کامل نخواهند بود و ناگزیر به کاستن نیروی انسانی مکفی، تعطیلی برخی شیفت‌ها و کاهش ظرفیت تولید هستند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی‌ان‌جی با بیان اینکه در حالی که شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اختصاص ۷۰ درصد افزایش به حق‌العمل سال ۱۴۰۲ جایگاه‌های سی ان جی و پرداخت آن از ابتدا تا انتهای سال ۱۴۰۳ موافقت کرده بود و این تصمیم را به هیئت وزیران برای تصویب ارسال کرده بود، گفت: اما در کمال شگفتی دوباره این تصمیم به کمیسیون‌های اقتصادی دولت برای بررسی بازگشت.

وی با بیان اینکه در هفته‌های پایانی سال به‌سر می‌بریم و هنوز وضعیت پرداخت حق‌العمل سال ۱۴۰۳ جایگاه‌ها مشخص نیست و با توجه به افزایش قیمتی که در تمامی بخش‌ها در سال جاری داشته‌ایم، گفت: این قضیه مشکلات عدیده و جدی را برای جایگاه‌داران سی‌ان‌جی به‌وجود آورده است.

جوهری با بیان اینکه افزایش ۷۰ درصدی حق‌العمل جایگاه‌ها که با پیشنهاد سازمان حمایت و ارائه نظرات کارشناسی انجمن صنفی سی‌ان‌جی نهایی شده بود، در صورت اجرا از ابتدای سال، می‌توانست تا حدودی از هزینه‌ها را جبران کند؛ اما این مهم باید به تصویب هیئت وزیران می‌رسید و انتظار این بود که به تحقق بپیوندد؛گفت:  اما مشخص نیست با سنگ‌اندازی یا مخالفت کدام سازمان، این مسئله همچنان در رفت و برگشت بین کمیسیون‌های اقتصادی دولت و هیئت وزیران است.

به گفته وی، انتظار جایگاه‌داران این بود که آنچه در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی نهایی شده و مورد تأیید سازمان حمایت بوده، بدون سنگ‌اندازی مجدد، در هیئت وزیران تصویب و سریعاً ابلاغ شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی‌ان‌جی با اظهار کرد: به‌نظر می‌رسد ۱۴ ماه کار کارشناسی روی تعیین مناسب حق‌العمل جایگاه‌ها، که مطابق قوانین حسابرسی کشور بوده، پای تصمیمات خلق‌الساعه غیرکارشناسی ذبح شده است.

وی گفت: انتظار داریم هرچه زودتر آنچه از ماه‌ها بررسی و کار کارشناسی حاصل شده، مورد توجه و تصویب هیئت وزیران قرار بگیرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.