ترانشیپ کالا از مرزهای خوزستان افزایشی است

خبرآنی/خوزستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری ترانشیپ کالا از پایانه مرزی شلمچه ۲۲ درصد و از پایانه مرزی چذابه ۹۴ درصد افزایش یافت.

محمد جولانژاد امروز ۲۴ بهمن ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۲۸ تن کالا توسط ۱۰۲ هزار و ۹۲۲ کامیون از مرز شلمچه جابه‌جا شد که نسبت به مدت مشابه ۲۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرآنی، وی افزود: سهم ترانشیپ کالا از پایانه چذابه در مدت یاد شده نیز یک میلیون و ۶۶۳ هزار و ۲۲۲ تن توسط ۷۵ هزار و ۶۲۱ کامیون بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۹۴ درصدی را نشان می دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان با بیان اینکه در مجموع ۴ میلیون و ۸۵۳ هزار و ۴۵۰ تن کالا توسط ۱۷۸ هزار و ۵۴۳ کامیون ترانشیپ شده است، گفت: عمده کالاهای ترانشیپ شده از پایانه‌های مرزی خوزستان، مصالح ساختمانی و تره‌بار هستند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.