دعوت شورای اطلاع‌رسانی دولت برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

به گزارش حوزه دولت ‌پایگاه خبری خبرآنی، شورای اطلاع‌رسانی دولت در بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و تبریک اعیاد شعبانیه، آحاد مردم را به حضور در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن دعوت کرد.

 در این بیانیه آمده است: 22 بهمن روز اتحاد ملت، وحدت و وفاق ملی است. 46 سال پیش در چنین روزی مردم ایران، به رهبری فقیهی اندیشمند و روشن ضمیر، حضرت امام خمینی رضوان‌الله تعالی علیه در برابر اختناق، دیکتاتوری و آنهایی که می‌خواستند کشور ایران را در سلطه خود نگه دارند، پیروز شدند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در بهمن 57 خواست ملت ایران «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» بود و برای موفقیت و داشتن آینده‌ای روشن باید به اصول و مبانی شعار اصلی انقلاب بازگردیم. هرچند کاستی‌ها و نواقص مختلفی در زندگی مردم وجود دارد اما بدون شک تلاش‌ها و پیشرفت‌های گوناگونی در بیش از چهار دهه در کشور رخ داده و تمام همت مسئولان خدمتگزاری برای رفع کاستی‌ها و مشکلات باشد.

در این بیانیه با تاکید بر پویایی انقلاب تصریح شده است: انقلاب اسلامی، انقلابی زنده و پویاست؛ نیاز به نوگرایی، اصلاحات مستمر و توجه به خواسته‌های نسل جدید، یک ضرورت است نه یک انتخاب. اقتدار ملی، زمانی تقویت می‌شود که مردم احساس کنند دولت و نظام، صدای آن‌ها را می‌شنود و برای حل مشکلاتشان قدم برمی‌دارد.

شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین ضمن دعوت از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرده است: همصدا با اقشار شریف ملت ایران، ضمن تجدید عهد با آرمان‍‌های امام راحل عظم‌الشان و شهدای گرانقدر و بیعت مجدد با رهبر فرزانه انقلاب (مدّظله‌العالی)، در آوردگاه 22 بهمن حضور حماسی و پرشور خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.