کامبک کم‌جان منچسترسیتی مقابل تیم گمنام!

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، در ادامه بازی‌های مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی انگلیس و از ساعت 15:45 امروز (شنبه) تیم فوتبال منچسترسیتی در خانه تیم گمنام لیتون اورینت به میدان رفت به پیروزی پرزحمت و کم‌جان 2 بر یک رسید.

سیتی‌زن‌ها در این بازی ابتدا با گل  به خودی اورتگا از میزبان خود عقب افتادند و دقایقی طولانی نیز نتوانستند به گل برسند تا دقیقه  56 که خوسانوف گل مساوی را به ثمر رساند و در ادامه نیز دی‌بروینه در دقیقه گل برتری تیمش را وارد دروازه حریف کرد.

در دیگر بازی برگزار شده؛ لیدزیونایتد 2 بر صفر مقابل میهمانش، میلوال شکست خورد.

در ادامه بازی‌های این مرحله، امروز و امشب دیدارهای دیگر نیز برگزار خواهد شد که در مهمترین مسابقه، چلسی از ساعت 23:30 در خانه برایتون به میدان می‌رود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.