ماجرای نبود نوارقلب در بیمارستان پهلوی/روایت جالب پزشک88ساله

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، بیمارستان‌های پرازدحام، پزشکان بنگلادشی و پاکستانی و غیرایرانی که هیچ آشنایی با زبان و فرهنگ ایران نداشتند، کمبود شدید تجهیزات پزشکی و فضای درمانی که بوی نارضایتی می‌داد؛ این تصویری است که دکتر سیدحسن عارفی، پزشک 88 ساله، از روزهای نخستین دوران حرفه‌ای‌اش در یاد دارد؛ روزهایی که در بیمارستان‌های ایران در دوران رژیم ستمشاهی، امکانات اولیه درمانی نیز به سختی یافت می‌شد.

اما حالا، در سال 1403 و با گذشت 46 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، بیمارستان‌ها به مدرن‌ترین دستگاه‌های پزشکی مجهز شده‌اند، از جراحی‌های پیشرفته گرفته تا دستگاه‌های تصویربرداری که روزگاری فقط در کشورهای توسعه‌یافته یافت می‌شد، همگی بدون وابستگی به کشورها و نیروهای خارجی، در داخل استفاده و انجام می‌شود و پزشکان ایرانی به توانمندی‌هایی در حوزه درمان بیماری‌ها دست یافته‌اند که مردم کشورهای همسایه نیز برای درمان به ایران سفر می‌کنند.

دکتر سیدحسن عارفی، متولد 1315 است که در سال 1345 یعنی 58 سال پیش، از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شده و با سابقه‌ای 65 ساله در زمینه ارائه خدمات پزشکی در کشور، هم طبابت در دوران رژیم پهلوی را تجربه کرده و هم حالا، در بیمارستان‌های تهران در حال انجام اعمال جراحی قلب و عروق است.

این استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران که پزشک حضرت امام خمینی (ره) نیز بوده است، خاطره‌ای جالب از وضعیت نامطلوب ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در دوران رژیم پهلوی را روایت می‌کند. این روایت را در ادامه مشاهده می‌کنید:

.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.