داروخانه‌داران شرکت‌های تامین اجتماعی را تحریم کردند!

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از تاریخ بیستم بهمن‌ماه، داروخانه‌داران در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان تامین اجتماعی، از شرکت‌های تولیدی و پخش وابسته به این سازمان، دارو خریداری نخواهند کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است: 

از بامداد روز 20 بهمن 1403 و در اعتراض به بدعهدی و رفتار غیرمسئولانه سازمان تامین اجتماعی در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، توقف خرید از شرکت‌های پخش وابسته به هلدینگ شستا و تیپیکو و نیز کارخانجات تولید دارو وابسته به هلدینگ شستا و تیپیکو آغاز می‌گردد و تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد یافت.

خواسته‌های شعب انجمن داروسازان در سراسر کشور از مسئولین، اجرای موارد زیر است: 

1-پرداخت شش ماه مطالبات معوق شده تامین اجتماعی

2-پرداخت 5 ماه مطالبات معوق مانده در سازمان هدفمندی یارانه‌ها

3ـاصلاح قراردادهای بیمه‌ها با داروخانه‌ها و الزام بیمه به پرداخت جریمه تاخیر پرداخت

امید است مسئولین مالی و اقتصادی و اعتباری دولت بیش از این به مشکلات داروخانه‌ها بی‌توجهی نکنند و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از حقوق جامعه داروسازی دفاع کنند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.