قوه قضاییه به وظایف خود در خصوص قانون تسهیل عمل کرده‌ است

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، اصغر جهانگیر؛ سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز چهارشنبه 17 بهمن در پاسخ به سوال خبرنگار خبرآنی تأکید کرد: از زمان اجرایی شدن قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، بخش‌های مختلف قوه قضاییه به وظایف خود عمل کرده‌اند.

سوال اینگونه بیان شد؛ با اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار از سال 1401، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، کانون‌های وکلای دادگستری و شورای عالی کانون کارشناسان رسمی، موظف به برگزاری آزمون‌های سالانه سردفتری، کارشناس رسمی و وکالت شده‌اند. لطفاً بفرمایید از زمان اجرای این قانون هر یک از نهادهای اعلام شده تا کنون چند دوره آزمون برگزار کرده‌اند و تا کنون چند ابلاغ سردفتری، چند پروانه کارشناس رسمی و چند پروانه وکالت صادر شده است.

جهانگیر در پاسخ گفت: از سال 1401 سه آزمون سردفتری برگزار شده که ابلاع 1610 سردفتر صادر شده است و ابلاع 600 سردفتر در دهه فجر امسال صادر می‌شود. همچنین دو آزمون دفتریاری برگزار شده و اسامی پذیرفته‌شدگان اعلام شده که در مرحله بررسی صلاحیت است. دو آزمون ازدواج و طلاق هم برگزار شده که افراد پذیرفته‌شدگان در مرحله بررسی صلاحیت است.

وی ادامه داد: از زمان لازم‌الاجرا شدن قانون تسهیل صدور مجوزها، سه آزمون وکالت و دو آزمون کارشناسی رسمی برگزار شده است که پذیرفته‌شدگان آزمون 1402 دوره‌های کارآموزی خود را می‌گذرانند و نتایج 1403 هم به تازگی اعلام شده و پذیرفته‌شدگان در حال ثبت‌نام در سامانه جذب هستند.

جهانگیر تأکید کرد: در این خصوص از زمان اجرایی شدن قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، بخش‌های مختلف قوه قضاییه به وظایف خود عمل کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.