«حیا کن، رها کن» به بختیاری‌زاده رسید/ شعار علیه بازیکنان

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، تیم‌های فوتبال استقلال ایران - الشرطه عراق از ساعت 19:30 امروز(دوشنبه) در چارچوب هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا به مصاف هم رفتند که این مسابقه با تساوی یک - یک به پایان رسید.

پس از گل الشرطه، روزبه چشمی و سیدحسین حسینی 2 بازیکن باتجربه استقلال با یکدیگر جر و بحث کردند که با مداخله سایر بازیکنان دو بازیکن به جریان بازی برگشتند.

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی و علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال از نزدیک نظاره‌گر بازی بودند.

بعد از ورود علیرضا کوشکی به زمین به عنوان بازیکن تعویضی،  2 اشتباه در ارسال دقیق پاس، باعث ناراحتی برخی هواداران شد. بعد از این ماجرا تعداد اندکی از هواداران استقلال علیه سهراب بختیاری‌زاده شعار «حیا کن، رها کن» سر دادند.

بلندگوی ورزشگاه تعداد تماشاگران را  54 هزار و 873 نفر اعلام کرد.

هواداران استقلال که از نمایش تیم‌شان ناراضی بودند با سر دادن شعار «پیراهن آبی غیرت داره» به عملکرد بازیکنان اعتراض کردند. همچنین با پایان بازی شعارها علیه بختیاری‌زاده به اوج رسید و آنها شعار «حیا کن، رها کن» را علیه سرمربی موقت تیم سر دادند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

بختیاری بازیکنان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.